'De unge mødre'-Nadja: Jeg slipper aldrig helt af med kræften

Nadja Kaagh overlevede sygdommen, men helt rask bliver hun aldrig.

Af Jonas Sand - 18. maj 2015 kl. 10:25

‘De unge mødre’ har kørt over din skærm i de seneste ti år, og Nadja Kaagh har været med siden begyndelsen. Hun har inviteret seerne med ind på både godt og ondt. Vi har fulgt hendes børn vokse op, og vi var med, da hun selv blev ramt af kræft.
Nadja besejrede sygdommen, og hun fortæller stolt, at hun for første gang i 11 år har haft et helt år med positive prøver. Det går derfor rigtigt godt, men sygdommen forsvinder aldrig helt.
– Jeg bliver aldrig rask, og jeg slipper aldrig af med kræften. Derfor er jeg virkelig taknemmelig for, at jeg nu er nået så langt i min behandling, at der er nogenlunde ro på sygdommen, siger hun til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Se Nadja Kaaghs rejse i ‘De unge mødre’
Slås med bivirkningerne
Det har ikke været nemt for Nadja, siden hun fik konstateret sygdommen. Det har været en hård kamp at nå dertil, hvor hun er i dag, og det er stadig en kamp.
– Bivirkningerne slås jeg stadig utrolig meget med, men som med alt andet, bliver det jo hverdag. Det er ikke en hverdag, jeg ville ønske for nogle, men når alternativet er døden, så er jeg glad for at min hverdag, slår hun fast.
LÆS OGSÅ: ’De unge mødre’ i krise: Seerne flygter
På godt og ondt
Den netop overståede sæson var den 20. i serien, og Nadja har været med i dem alle. Det har ikke altid været nemt, og hun har også gjort sig mange tanker omkring det. Men hver gang er hun endt med at åbne op for seerne.
– I de perioder, hvor jeg har været hårdt ramt af sygdom, har jeg gjort mig mange tanker om, hvad jeg ønskede at vise offentligheden – ikke mindst i det tilfælde, at jeg mod forventning ikke klarede kampen mod kræften.
– Men det har altid været min hensigt at vise vores liv på godt og ondt- at komme så tæt på virkeligheden, som man kan. Det har kun været muligt, hvis vi åbnede op for de dele af vores liv, som var mindre kønne at se på.
Når ‘De unge mødre’ vender tilbage senere på året, bliver det dog uden Nadja og familien, som har valgt at trække stikket.
Se alle billederne af Nadja og hendes familie øverst oppe i galleriet. 
Herunder kan I også se, hvordan Nadja så ud, da vi mødte hende på tv for første gang:

LÆS OGSÅ: Nadja stopper i ‘De unge mødre’
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.