Dansk reality-babe skal skilles efter to år

Der er triste nyheder fra en velkendt ‘Den store bagedyst’-darling.

Af Emilie Holm Egebro - 23. april 2019 kl. 10:38

Den 9. september 2017 i Tårnby Kirke på Amager blev ‘Den store bagedyst’-stjerne Ditte Julie Jensen fra 2015-udgaven gift med kæresten, Marck Topgaard, som hun også har to børn, Albert og Karla, sammen med.
Desværre varede kærligheden ikke ved, og efter elleve års samliv og knap to års ægteskab har Ditte Julie og Marck taget en stor beslutning.
LÆS OGSÅ: Chokeret ‘Bagedyst’-dommer sexafpresset

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se Numse-Rasmus’ alternative forslag til, hvad man kan bruge kage til – og hvilke kage han bedst kan lide at dyrke sex med.

LÆS OGSÅ: CHOK: ‘Gift ved første blik’-stjerne ramt af kræft under optagelserne
– Marck og jeg skal skilles. Det har absolut ikke været nogen nem beslutning. Tiden lige nu er rigtig svær for os alle, ikke mindst vores to vidunderlige børn. En skilsmisse gør altid ondt, og jeg håber på forståelse for, at det er en sårbar og hård tid for hele familien. Vi har mange ting, der skal bearbejdes, og vi skal finde os en ny hverdag. Jeg håber inderligt, at Marck og jeg kan komme ud på den anden side som de bedste forældre til vores børn, skriver Ditte Julie på sin Instagram-profil.
Også Marck har delt den triste nyhed på sin Instagram-profil. Her har han lagt en video op, hvor han smider sin vielsesring i skraldespanden.
– Et lang kapitel er slut, et nyt er startet, skriver han sammen med hashtaggene: Svigtet, nye kapitler skal skrives, nyt liv, nye håb, husk at være stærk, lyder det fra Marck.
LÆS OGSÅ: Sarah Louise langer ud efter ‘Forsidefruer’: Det er ren mylderbæ
LÆS OGSÅ: ‘Bagedyst’-deltager hasteindlagt og opereret
Se Ditte Julie og Marcks opslag herunder:


LÆS OGSÅ: ‘Bagedyst’-Micki efter programmet: Jeg blev SÅ træt af kage