'Bagedyst'-Micki: Efter programmet blev jeg SÅ træt af kage

Det kan faktisk lade sig gøre at blive så udmattet over bare at høre ordet kage.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 17. september 2016 kl. 11:55

27-årige Micki Cheng fra Djursland blev et kendt ansigt i sidsteårs udgave af ‘Den store bagedyst’. Men efter programmet sluttede, var det ikke ligefrem kager, der stod højest på hans liste over mulige gøremål.
– Jeg rørte ikke en ovn i to måneder efter. Jeg var træt af alt med ovn og kage. Bare ordet kage. Jeg kunne ikke engang overskue at lave pandekager. Jeg var fysisk udmattet og bare træt af kage, fortæller Micki Cheng til BT.
SÅ SJOVT: Bagedyst for babyer
Heldigivs er Mickis bagelyst for længst vendt tilbage, men med et job som kommunikationsmedarbejder og interessen for bagning, er der ikke meget tid til kæresten Michael.
– Det har været lidt hårdt i dagligdagen, for jeg har haft mange projekter, hvor jeg har været væk to eller tre dage eller kommer sent hjem. Vi plejede at mødes hjemme klokken 17, lave mad og hygge, men det er der ikke altid tid til nu, forklarer Micki Cheng til avisen.
Ham og kæresten Michael har været sammen i ni år til oktober.
Læs hele interviewet HER.
Afsløring: Det sker der med kagerne fra ‘Den store bagedyst’
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.