'Danmarks Næste Topmodel' skal have størrelse 42+

Kanal 4 går nye veje og leder efter unge kvinder med former.

Af Nikolaj Vraa/HER&NU - 26. april 2016 kl. 17:50

I mange har har Uffe Buchard tronet i ‘Danmarks Næste Topmodel’ og ledt efter kvindekroppe, der ikke har former, fordi det giver tøjet alt for meget personlighed.
Nu vender Kanal 4 bøtten. Deltagerne til den næste omgang af “Danmarks Næste Topmodel” skal minimum have en størrelse 42 for at kunne deltage.
– Mange unge piger har i dag store problemer med selvværdet. De bliver bombarderet med selfies, fitnessbilleder og billeder af tynde modeller overalt. Vi ser konstant nye ekstremer på de sociale medier, hvor der kæmpes om at være tyndest, som for eksempel den seneste trend #a4waistchallenge. Heldigvis er der nu også en trend der går i den anden retning, , fortæller Maiken Wexø, programdirektør på Discovery Networks Danmark til Realityportalen og fortsætter.
LÆS OGSÅ: Bendtners eks’er kæmper om seerne: tv-krig
LÆS OGSÅ: Derfor er Caroline Fleming færdig som ‘Topmodel’-vært
– Måske som en modreaktion ser man nu den internationale modebranche åbne op for piger, som repræsenterer andre skønhedsidealer. Den trend vil vi gerne bakke op om på Kanal 4. Det er simpelthen på tide, vi giver de unge piger nogle alternative idealbilleder.
Optagelserne til “Danmarks næste Topmodel”, som Realityportalen erfarer bliver en fælles, skandinavisk udgave, kommer til at foregå i udlandet fra slutningen af maj til midten af juli.
Vinderen får en kontrakt med bureauet MILK, som har stor succes med såkaldt kurvede modeller.
Her kan du melde dig til castingen!
LÆS OGSÅ: Carolines råd til pigerne: Gå stille med ‘Topmodel’
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.