Christianes reaktion på Oscar-show: Det har altid været kutyme

Christiane er ligesom mange andre undrende over det, der skete til aftenens store Oscar-show.

Af Rikke Lynge - 28. marts 2022 kl. 13:02

Christiane Schaumburg-Müller er ikke den eneste, der fik sig noget af et chok under nattens (dansk tid) Oscar uddeling, da Will Smith pludselig stormede på scenen og slog komikeren Chris Rock i ansigtet, efter at han havde lavet en joke om hans kones hår.

– Jeg forstod slet ikke hvorfor, da jeg så det. Chris Rock er komiker, og ved disse shows har det altid været kutyme at joke. Også de skarpe af dem ryger ud over stolerækkerne og oftest personlige jokes om de skuespillere, der er til stede, skriver Christiane i et opslag på Instagram, og hun er nok ikke den eneste, der undres over den lussing.

LÆS OGSÅ: Geggo laver tv igen: Er det ‘Bryggen’?

Christiane har dog siden fundet ud af, hvad der fik Will Smith til at fare op.

– Jeg finder ud af, at Jeda (Wills kone red.) lider af pletskaldethed (alopecia red.), og at hun med tiden vil blive skaldet, og det er derfor, hun har kronraget sig, skriver Christiane og påpeger, hvor smuk Jada er uden hår på hovedet.

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-Stephanie: Derfor planlægger vi ikke børn

Artiklen fortsætter under billedet. 

Will Smith and Jada Pinkett Smith attend the 94th Annual Academy Awards at Hollywood and Highland on March 27, 2022 in Hollywood, California. (Photo by David Livingston/Getty Images)

Christiane beundrer mænd, der står op for deres kone, men hun mener dog også, at Will Smiths reaktion var unødvendigt.

– Den vrede og uretfærdighed, Will end må føle, kunne han lade komme ud på mange og langt mere modne måder. Will og Jada er top offentlige personer og har jeg ved ikke hvor mange millioner følgere tilsammen og dermed et talerør, hvor de kan give udtryk for deres skuffelse over den joke. Men at fare op og ligefrem slå en kollega til en tv-transmitteret Oscar, det er ikke løsningen, skriver Christiane og kommer med sit bud på, hvad de i stedet skulle have gjort.

LÆS OGSÅ: Blev venner i ’Til middag hos’: Nu tager de på ferie

– Han kunne have valgt at forlade salen med Jada og dermed have vist et meget stærkt statement, hvis det var det, han ønskede.

Se billedet herunder, hvor Will Smith slår Chris Rock i ansigtet.

Will Smith appears to slap Chris Rock onstage during the 94th Annual Academy Awards at Dolby Theatre on March 27, 2022 in Hollywood, California. (Photo by Neilson Barnard/Getty Images)