Christiane viser babybulen frem

Endelig viser smukke Christiane sin babybule frem og afslører, hvor langt hun er i sin graviditet.

Af Ritzau - 11. maj 2016 kl. 13:32

Det kom bag på de fleste, da et af Danmarks mest celebre par gik fra hinanden i juni 2015, men endnu større var overraskelsen, da Christiane Schaumburg-Müller for nylig afslørede, at hun og rapperen Liam O’Connor igen er sammen og oven i købet venter et barn.
Nu er hun fem en halv måned henne i sin graviditet, og hun har altså termin i slutningen af august. Dermed kan den blonde tv-vært ikke længere skjule den voksende mave, og på chrichri.dk viser hun babybulen frem.
LÆS OGSÅ: Christiane og L.O.C. sammen igen: Vi skal være forældre
LÆS OGSÅ: Christiane afslører crush på kvinde
Døgnkvalme i fire måneder
Her fortæller hun også ærligt, hvordan hendes graviditet har været alt andet end rosenrød.
– De første fire måneder + af min graviditet var ikke nær så romantiske, som jeg havde fået fortalt af samtlige af mine veninder. Menuen stod på døgnkvalme og opkast op til 7 gange dagligt – konstant. En “skøn” cocktail af influenza blandet med tømmermænd, fortæller hun på chrichri.dk.
LÆS OGSÅ: Christiane stopper som chefredaktør på ‘Chri Chri’
Lykken gennemsyrer min krop
Alligevel er hun selvsagt jublende lykkelig over at skulle være mor for første gang.
– Lykken gennemsyrer min krop på alle tænkelige måder, og jeg er et sted i mit liv, hvor smilet ingen ende vil tage. Dette er uden tvivl også begyndelsen på en bekymringsrus, der kun vil vokse i takt med, at livet inden i mig vokser, skriver hun.
Se Christiane Schaumburg-Müllers fine babybule her og læs hele hendes indlæg her.
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.