Christiane om kæresten Daniel: Pissegod til at danse

‘Den vildeste danser’-værtens drømmerpartner er kæresten Daniel, som hun elsker at indtage dansegulvet med.

Af Hell Bill Madsen - 5. september 2020 kl. 10:52

Livet er fuldt af dans for Christiane Schaumburg-Müller, der i sine helt unge år levede af at være danser. Lige nu er hun vært på TV 2 i ‘Den vildeste danser’ og senere i ‘Vild med dans’, og Christiane er heller ikke bleg for selv at kridte danseskoene, når musikken spiller.

– Jeg danser sindssygt meget, når jeg har fået noget at drikke med mine veninder, og jeg er den første på dansegulvet til en fest. Jeg er ikke bange af mig, siger 38-årige Christiane grinende.

LÆS OGSÅ: Chokeret Cammilla ser sig selv i programmet: Jeg underkastede mig fuldstændig

I disse dage er hun i gang med at flytte sammen med kæresten Daniel Åxman i deres nye villa i Gentofte.

Med 528 m2 i villaen er der god plads til et dansegulv, og Christiane afslører, at Daniel faktisk er hendes drømmepartner.

– Ja, han er pissegod til at danse, og vi hører meget musik hjemme. Jeg er helt vild med at danse med ham. Jeg tror ikke, at han er lige så vild med det, som jeg er, men til fester kan jeg godt hive ham ud på dansegulvet, og det elsker jeg. Vi danser ikke pardans, det kan jeg slet ikke holde ud. Jeg kan ikke holde ud at blive styret og ikke vide, hvad der kommer om lidt. Vi freestyler på dansegulvet.

LÆS OGSÅ: Rejser fra familien: Nu springer TV 2-stjerne ud i reality

Constantin kan også

Christianes søn, Constantin, som hun har med rapperen L.O.C., bliver fire år her i september, og han har både arvet sin mors danseglæde og sin fars talent for lyrik.

– Constantin danser rigtig meget, men jeg synes, at han skal være fem år, før vi kan finde ud af, om han gider det så meget, at han skal gå til dans. Han er meget musikalsk, synger, danser og rimer. Han er helt fantastisk til at rime.

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-Rachel er blevet single