Christiane: Derfor er jeg dommer i 'Popstars'

Christiane Schamburg-Müller skal være dommer i ‘Popstars’, en rolle som den smukke tv-vært ser frem til.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 4. juni 2014 kl. 13:56

Tirsdag offentliggjorde Kanal 5, at smukke Christiane Schamburg-Müller skal være den ene af de tre dommer i en ny omgang af ‘Popstars’

Den yndige tv-vært har 15 års erfaring inden for musikbranchen. (Foto: Kanal 5)

Den yndige tv-vært har 15 års erfaring inden for musikbranchen. (Foto: Kanal 5)


Det er en rolle, som tv-værten glæder sig rigtig meget til, da hun mener, at hun har masser af erfaring at videregive.
– I min rolle som dommer i ‘Popstars’ vil jeg bla fokusere på performance, image, bevægelse og branding. Jeg har levet i en musik verden i over 15 år og arbejdet som danser og koreograf – stået på en scenen siden jeg var 15. læst branding på universitetet.
– Jeg er self-made og glæder mig til at hjælpe andre med at nå deres drømme. I ‘Popstars’ 2014 leder vi efter den fulde pakke. Kunstneren !!! Husk at du stadig kan melde dig til audition på kanal5’s hjemmeside, skriver Christiane på sin Instagram-profil. (uredigeret)eside

LÆS OGSÅ: Medina om ‘Popstars’: Derfor har jeg valgt at blive dommer

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.