Christel vurderer de nye 'Paradise'-fyre

‘Paradise’-baben Christel fra sidste sæson ser potentiale i de nye paradisoer.

Af Emilie Holm Egebro - 26. november 2015 kl. 19:25

Tidligere på måneden blev næste sæsons ‘Paradise’-deltagere offentliggjort. Den mørkhårede skønhed Christel Trubka fra sidste sæson er én af dem, som har siddet spændt med fra sidelinjen og ventet på offentliggørelsen. Og hun mener bestemt, at der er nogle lovende fyre i blandt startcastet.
Læs Christels vurdering af de nye paradise-fyre herunder:

paradise hotel

Christel vurderer de nye ‘Paradise’-hunks (Foto: Michael Stub)


Kasper: 
Han virker meget genert, da han i sin video udtaler sig om, at han har haft sex med en pige. Der siger han nemlig: Der gjorde vi det der.
Jeg ved selvfølgelig ikke, om det bare er, indtil han åbner op, det håber jeg lidt. Derudover så synes jeg, at han er den pæneste af drengene fra startcastet – hans øjne er meget flotte.
Joaquin ‘Krudte’:
Han virker meget nede på jorden. Det kan selvfølgelig også være hans alder, der gør det, men han kan måske godt virke, som en alfa-han. Jeg tror ikke, at han er bange for at sige sin mening, men jeg glæder mig til at se, hvordan han har tænkt sig at spille spillet. Jeg ved ikke hvorfor, men jeg tænker på ‘Ham den gamle’ fra ‘Paradise’ i og med, at han faktisk er deroppe i den alder. Men mon ikke han nok skal få sin egen karakter!
Mathias:
Han siger, at han elsker at give den gas og kalder sig selv en spasmager. Når det så er sagt, så tænker jeg med det sammen tilbage på vores sæson 11, hvor Philip havde en masse at byde på – mon Mathias kan følge med der? Det er i hvert fald, hvad jeg kalder en spasmager.
Jonas: 
Han virker meget fremme i skoene og én, som hviler meget i sig selv. Hvis jeg skulle vælge en partner, så skulle det klart være Jonas, da han virker super sød, og så er det bare noget over ham, som siger, at ham kan man godt stole på. Det kan blive til hans fordel, hvis pigerne har det på samme måde, så skal han i hvert fald nok komme langt.
Cain:
Han spiller en god taktik fra starten af, men han skal passe på ikke at underspille sig selv for meget og for længe. Det kan nemlig ende ud i, at han i en finale ingen stemmer vil få, da ingen vil tro, at han har bidraget med noget.
Udadtil virker han som en fyr med krudt i røven desuden meget hjælpsom.
Christel er dog spændt på, om hun har samme mening, når de første afsnit bliver vidst på tv i det nye år.
Se galleriet af de nye deltagere øverst i artiklen.
LÆS OGSÅ: Mr. Paradise vurderer de nye ‘Paradise’-babes
LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Tidligere ‘Paradise’-favorit får ny chance
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.