CHOK: Testet positiv for corona få timer inden Reality Awards

Hun var ellers helt dullet op, men så kom den forfærdelige nyhed, og pludselig var fest det sidste, hun tænkte på.

Af Louise Vilsbøl - 17. juni 2021 kl. 6:55

Der var lagt op til et brag af en fest, da deltagerne rundt omkring i reality-land gjorde sig klar til gårsdagens Reality Awards. Det summede på Instagram, og man kunne næsten høre forventningens glæde gennem alle deres stories. Men midt i klargøringen tikkede der en SMS ind hos en af deltagerne, som ødelagde festen og det gode humør.

LÆS OGSÅ: CHOK: Teitur bortvist fra Reality Awards

– Her står jeg i min nye kjole klar til reality awards. Så får jeg min PCR-test ind på min telefon, og den siger POSITIV FOR CORONA. Dagen efter jeg fik en vaccine (Det er ikke derfor jeg er positiv, jeg spurgte på corona hotline), skriver Maria Mainz fra ‘Årgang 20’ i et opslag på Instagram, og overfor Realityportalen uddyber hun.

– Det er faktisk noget virkelig møg! Heldigvis har jeg det fint under omstændighederne. Det var ret tilfældigt, at jeg fik en PCR-test, da jeg normalt får næsetest. Jeg ved desværre ikke, hvor jeg har fået det fra, da jeg er hjemme i denne her periode, så er derfor også meget overrasket over, at jeg har fået det.

LÆS OGSÅ: UUH! Anne K og Jeppe Risager: Det er meget nyt

Mindst 7 dage væk fra sønnen

Selvom Maria havde glædet sig til Reality Awards, hvor hun skulle have en rigtig tøseaften sammen med veninden Stephanie Siguenza fra ‘Årgang 0’, så er hendes største bekymring, om hun har smittet sin søn, som er i risikozonen på grund af sin sygdom, hydronefrose.

Derfor er Daniel og Louie også gået i isolation derhjemme, og Daniel blev testet i går, mens Louie skal testes i dag. Maria er i isolation hjemme hos sine forældre, og hun savner allerede sin lille familie, som hun aldrig har været væk fra så længe.

LÆS OGSÅ: WOW! Sidsel og Simon sagde nej til ‘Singletown’ trods VANVITTIGT beløb

– Det længste har været to nætter uden Louie, og det var nogle meget lange dage, synes jeg. Så det bliver bare mega hårdt! Lige nu har jeg ikke symptomer, så hvis det bliver ved sådan, skal jeg “kun” være i isolation i en uge, selvom jeg synes, det er meget lang tid, lyder det slukøret fra Maria.

Det var et adgangskrav for at deltage i Reality Awards, at man havde en negativ corona test, som var maksimalt tre dage gammel, så det var i den forbindelse, Maria fik taget testen.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise Hotel’-vært afslører massivt utroskab

Udover at være ubelejligt lige op til festen, og fordi Louie er i risikogruppen, så er der også kun 2,5 uge til, Maria og Daniel skal giftes, så sygdommen kunne næsten ikke falde på et mere uheldigt tidspunkt for den kommende brud.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maria Mainz (@mariamainz)

Læs mere om