CHOK: Kim Kardashian sagsøgt

Den superrige realitystjerne er blevet sagsøgt af hele syv tidligere ansatte.

Af Anna Løwe - 28. maj 2021 kl. 20:55

Mange ting kører for realitystjernen Kim Kardashian West, men den superrige makeup- og shapewear-mogul må læse lidt hårdere i jurabøgerne. Hun er nemlig blevet sagsøgt.

En række af hendes tidligere ansatte, nærmere betegnet syv, hævder i et fælles søgsmål, at de ikke har fået deres lønninger udbetalt til tiden, ligesom de ikke fik lov til at holde de ellers aftalte frokostpauser. Det skriver TMZ.

LÆS OGSÅ: Kanye West dropper søn

Det drejer sig om medarbejdere, der har lavet rengørings- og havearbejde for Kim og som altså hævder, de ikke er blevet behandlet ordentligt. Kim er dog ikke enig i, at søgsmålet kan rettes mod hende, idet hun har ansat medarbejderne gennem en tredjepart, og det er derfor denne, der har ansvaret for medarbejdernes vilkår og udbetalinger, forklarer en talsperson for Kim.

– Kim har aldrig ikke betalt en tredjepart til tiden, og hun håber, problemet mellem denne og medarbejderne vil blive løst hurtigst muligt.

LÆS OGSÅ: Fyret paradiso: Jeg vil SKIDE på samfundet!

Fyret på stedet

Ifølge søgsmålet, som TMZ har fået indsigt i, blev en af de syv medarbejdere fyret på stedet, fordi han konfronterede Kim med, at han – og hans kun 16-årige søn – ikke havde fået de pauser, de havde krav på, og at sønnen desuden arbejdede flere timer end hvad der er tilladt for mindreårige i Californien.

Léa om de 10.000 kroner: Det skal pengene bruges til

Igen siger en af Kims talspersoner, at det er en problematik, medarbejderne må tage med tredjeparten, som vedkommende var ansat i gennem.

Kun tiden vil vise, om den jurastuderende Kim Kardashian ender som skyldig eller uskyldig.

LÆS OGSÅ: WAUW: ‘Vild med dans’-stjerne deler hudløst ærlige billeder

Læs mere om