CHOK: Ikke noget hus til vinderne af 'Nybyggerne'

Vinderne af ‘Nybyggerne’ får ikke deres eget hus.

Af Louise Vilsbøl - 27. september 2017 kl. 14:02

Optagelserne til en ny sæson af det populære TV 2-program ‘Nybyggerne’ står for døren, og fire spændte par er klar til at tage udfordringen op. Men i den fjerde sæson af programmet vil der ske store ændringer, som TV 2 tidligere har varslet, og nu kan Realityportalen løfte sløret for en af disse ændringer.

Her er årets ‘Nybyggerne’-hus med lejlighederne i (2E Bolig)


Deltagerne dyster i år ikke om at vinde deres eget hus, som de selv har indrettet. Faktisk ligger alle de fire boliger i samme hus, idet der i den kommende sæson er tale om lejligheder, som hvert par skal indrette og dyste om at vinde.
Lejlighederne er stadig bygget og sponsoreret af firmaet 2E bolig, som for tredje år i træk står bag ‘Nybygger’-huset, og hovedpræmien er Danmarks største tv-præmie i form af en spritny lejlighed til en værdi af mere end tre millioner.
LÆS OGSÅ: Peter Ingemann brød loven ved ‘Nybyggerne’finalen
Samtidig med, at TV 2 præsenterede Puk Elgaard som vært for den kommende sæson af ‘Nybyggerne’, afslørede de, at der ville komme store ændringer, og noget tyder på, at det ikke kun er ændringer i hovedpræmien, seerne kan se frem til.
– Parrene vil fra start blive mødt med nye udfordringer, vi hidtil ikke har set i ‘Nybyggerne’. Når vi går i gang med optagelserne, bliver det med et nyt konkurrenceelement, der vil stille afgørende høje krav til parrenes evner, fortalte programredaktør Stine Lundbak Ravn dengang til TV 2.
Der er altså lagt op til spænding, når ‘Nybyggerne’ vender tilbage på TV 2 i starten af det nye år.
LÆS OGSÅ: Sanne Salomonsen: Derfor sagde jeg ja til ‘X Factor’
LÆS OGSÅ: Fie Laursen indrømmer: Jeg brød loven
LÆS OGSÅ: SE BILLEDET: Peter Birch har fundet kærligheden
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse underholdningsprogrammer og kendisser.