CHOK: DR fyrer 'X Factor'-vært - Her & Nu

CHOK: DR fyrer 'X Factor'-vært

Overtrædelser af DR’s retningslinjer har medført, at ‘X Factor’-vært er blevet fjernet fra skærmen.

Af Emilie Holm Egebro - 14. marts 2017 kl. 17:55

Den velkendte ‘Den store bagedyst’-deltager Micki Cheng har sammen med børneværten Joakim Ingversen i år fungeret som vært på ’X Factor’-pauseshowet ’Ultra Factor’ på dr.dk.
Det blev dog kun til to værtstjanser for bagedyst-deltageren. Efter de første to liveshows forsvandt han nemlig pludselig fra skærmen, og det er der en klar årsag til. Micki har nemlig overtrådt DR’s regel om, at man ikke må indgå i andre kommercielle aftaler, mens man har en kontrakt med DR.
LÆS OGSÅ: Her er Mette Blomsterbergs mulige afløser i ‘Den store bagedyst’
–  Det er vigtigt for mig at understrege, at Micki er helt uden skyld. Vi var ved indgåelsen af Mickis freelancekontrakt desværre ikke opmærksomme på de kommercielle forpligtigelser, som Micki allerede havde aftalt, forklarer Morten Skov Hansen, kanalredaktør DR Ramasjang, DR Ultra og DR Medier til BT.
Micki fortæller selv til BT, at han er meget ærgerlig over ikke at være vært på ‘Ultra Factor’ længere, men han accepterer naturligvis DR’s retningslinjer. Han fortæller desuden, at det blandt andet er et indslag til et blog-univers, sponsoreret af COOP, der har medført denne overtrædelse af reglerne.
LÆS OGSÅ: ‘Bagedyst’-Micki: Efter programmet blev jeg SÅ træt af kage
LÆS OGSÅ: ‘X Factor’-far: Martins exit kan være godt for Mia
LÆS OGSÅ: BABYNEWS: ‘Bagedyst’-Jesper skal være far
LÆS OGSÅ: CHOK: Mette Blomsterberg stopper i ‘Den store bagedyst’
LÆS OGSÅ: ‘X Factor’-værten: Nu er vi flyttet ind
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.