CHOK: Anne Gadegaard indlagt med vejrtrækningsproblemer

‘Melodi Grand Prix’-sangerinden fik sig et chok, da hun pludselig havde svært ved at trække vejret.

Af Mikkeline Andersen - 10. august 2015 kl. 18:31

Fredag morgen vågnede Anne Gadegaard, spiste og drak, men det var absolut ingen rar oplevelse. Sangerindens hals gjorde nemlig ondt, fortæller hun på sin blog.
– Jeg kunne slet ikke sluge maden, fordi min hals føltes utrolig “lille”. Det stikkede og kløede også helt vildt. Jeg sagde til min veninde: “Ej, jeg tror, jeg har fået halsbetændelse”, skriver hun.
LÆS OGSÅ: Anne Gadegaard undskylder overfor fans: Jeg skal finde mig selv
Det udviklede sig
Udover en mulig halsbetændelse tænkte Anne ikke mere over den ømme hals, som i løbet af dagen blev bedre. Troede hun.
– Det var først, da jeg senere på dagen skulle drikke noget vand, at det samme skete igen. Bare værre! Jeg udbrød bare højt: “Jeg har svært ved at trække vejret”. Så jeg kom frem til, at min hals nærmest lukkede sig sammen, når jeg drak eller spiste noget, skriver Anne.
Anne ringede til vagtlægen, som sagde, at hun skulle tage på sygehuset. Sangerinden kom på en observationsstue og fik drop med medicin, fordi de havde mistanke om, at det var allergi. Men Anne reagerede ikke på medicinen, så derfor kunne det ikke være allergi, sagde lægen. I stedet fik hun medicin med hjem, og det har hjulpet.
– Det har ikke været der siden, udover at jeg stadig har utrolig øm hals.Jeg har aldrig prøvet noget lignende. Det var utrolig ubehageligt, og jeg håber ikke, det kommer igen. Jeg må indrømme, jeg har været lidt nervøs for at ligge mig til at sove, da jeg er bange for, det pludselig kan komme midt om natten.
LÆS OGSÅ: Anne Gadegaard: Jeg nyder at være single
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.