Caroline Fleming i byen med prinsesse Marie: Venskab er en af livets største gaver

Baronessen og prinsessen har kendt hinanden i mange år, og for nylig spiste de to frokost sammen.

Af Jan Körner - 16. august 2017 kl. 7:25

Tv-baronessen Caroline Fleming og prinsesse Marie bliver bedre og bedre veninder. Selv om de to kvinder har kendt hinanden i 17 år, er de nu begyndt at lægge billeder af deres frokoster på de sociale medier som en understregning af, hvor tætte de er.
Dagen før prinsesse Athena havde sin første skoledag i sidste uge, var Marie således til frokost med Caroline Fleming på Cafe Victor i det indre København. Her flød tv-baronessen over af kærlighedserklæringer til veninden Marie.
– Venskab er en af livets største gaver – til kærlighed, guide og inspiration. Vi er 17 år inde i vores og jeg er så utrolig stolt af dig og er dybt imponeret over, hvad du gør med madspild og med mere mad til flere mennesker. Mit hjerte er fyldt med kærlighed og inspiration. Tak for din værdsatte tid, skrev Caroline Fleming til billedet.
LÆS OGSÅ: Caroline Fleming har millioner i klemme

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan få Caroline Flemings bedste råd efter et brud.


LÆS OGSÅ: Caroline Fleming om ‘Ladies of London’: Jeg manglede penge
Og den kærlige besked blev gengældt fra prinsesse Marie.
– Fornøjelsen var helt på min side, kære Caroline. Jeg ønsker dig det bedste med dit spændende liv og din fantastiske kogebog, der snart kommer ud, lød det fra Marie.
Med 17 år på bagen er deres venskab ældre, end Maries relation til prins Joachim.
LÆS OGSÅ: Sådan holder Caroline Flemming sig ung
Bedste veninde med Mary
Det er ikke kun prinsesse Marie, der har en speciel plads i Caroline Flemings hjerte. Blandt de tætteste veninder tæller også kronprinsesse Mary.
Landets kommende dronning har flere gange besøgt Caroline Fleming i hendes hjem i London, ligesom Caroline Fleming er fast gæst, når Kronprinsparret inviterer til fest.
Herunder kan du se billedet, som Caroline Fleming delte på Instagram:


LÆS OGSÅ: Caroline Fleming hacket på Instagram
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.

Læs mere om