Bypigen i vild forvandling: Er hun blevet kønnere?

Juliane har været igennem en markant forvandling de seneste år, når det kommer til hendes ansigt.

Af Mikkeline Andersen - 11. november 2014 kl. 17:48

Siden den 35-årige bypige Juliane Axen tonede frem på skærmen i ‘Bypiger søger bonderøve’, er der sket meget. Julianes ansigt har været igennem en række ændringer. Botox og tatoverede øjenbryn er blot nogle af de forandringer, Juliane har fået lavet.
– Wow, sikke en forvandling. Der er godt nok sket meget med mig de seneste år. Da jeg deltog i ‘Bypiger søger bonderøve’ i 2012, gik jeg op i mit udseende, jeg har altid fået lavet negle, hår, gået op i mit tøj og ikke mindst min vægt, selvom den sjældent er, hvor jeg gerne vil have den, så betød mit udseende meget for mig, skriver Juliane på sin blog.
Indlægget på bloggen har skabt massiv debat, og hele 134.000 har i skrivende stund været inde og læse det.
LÆS OGSÅ: Juliane og Rudy Markussen flirter
Blandede reaktioner
Derfor har indlægget også fået en række kommentarer med på vejen, hvor Juliane bliver kaldt alt fra smuk og grim til plastikfjæs. Meningerne er nemlig delte, og kommentarerne til indlægget svinger meget mellem positive og negative.
– Du er meget smuk, du har da tabt dig, kan jeg se på dit ansigt, og fået mere glans og livsglæde i dine øjne og et mere markeret ansigt. Smukt Juliane, lyder en af kommentarerne.
På det modsatte “hold” er meldingen klar:
– Du har det tydeligvis ikke godt med dig selv og vil højst sandsynligt aldrig få det, derfor er det dog ikke mindre dumt, at du har, gør og stadig vil bruge en masse penge og tid på uopnåelige ønsker. P.s. du er grimmest da du får ordnet hud, så vi kan altså konstatere, at et selektiv gammelt billede, lidt makeup og et instagram-filter kan manipulere resultatet. Fake er alt, hvad du er, og jeg har ingen respekt for, at du gemmer dig bag kosmetik og kirurgiske ingreb! Du er en af grundene til, hvad der er galt med vores planet, desværre.
LÆS OGSÅ: Chefredaktør nomineret til årets kvindelige iværksætter
Nogen af går over grænsen
Juliane selv understreger, at hun er blevet mere tilfreds med sit udseende, men de voldsomme reaktioner kommer bag på hende.
Jeg er helt vildt overvældet over, det er gået så stærkt. Men jeg synes det er fedt, hvis jeg kan være med til at sætte gang en debat igang. Der vil altid være negative kommentarer og janteloven vil nok altid være i Danmark. Jeg synes, der er nogen, der går over grænsen og bliver meget personlige, men som der var en der skrev til mig. Nobody puts baby in a corner, siger Juliane til Realityportalen.
I aften gæster Juliane TV 2 Lorry og fortæller om den massive debat, som hendes indlæg har skabt. Hvad mener I – er byg´pigen blevet smukkere eller grimmere ved sine forbedringer?
LÆS OGSÅ: Bypige skifter navn
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.