Bruce Jenner som kvindelig forsidemodel: Kald mig Caitlyn

Det er slut med Bruce Jenner, der nu hedder Caitlyn. Det fortæller hun på det nyeste nummer af Vanity Fair.

Af Jonas Sand - 2. juni 2015 kl. 8:47

Da Bruce Jenner stod offentligt frem i et interview med Diane Sawyer og fortalte, at han var ved at gennemgå en kønsskifteoperation, sagde han samtidigt, at han ville fortsætte med at leve som mand lidt endnu. Men det er slut nu.

(Foto: Vanity Fair)

(Foto: Vanity Fair)


Den tidligere sportsstjerne er nemlig på forsiden af juli-versionen af Vanity Fair, hvor han med langt, brunt hår og en kvindelig krop slår fast, at han nu skal kaldes Caitlyn.
– Jeg gør ikke det her for at være interessant. Jeg gør det her for at leve. Det er ikke kun for at få lov til at slå fra kvindernes tee, når jeg spiller golf, joker Bruce – eller rettere Caitlyn – til bladet.
LÆS OGSÅ:Bruce Jenner: Min datter lukker mig ude
Velkommen, Caitlyn
Caitlyn Jenner stod selv for at offentliggøre det, da hun gik på Twitter og annoncerede, at hun endelig kunne leve frit nu, og at hun glæder sig til, at verden skal lære hende at kende.
 

 
Hun har endnu ikke fået fjernet sine mandlige kønsdele, fortæller Jenner til Vanity Fair. Men det kommer hun til, og hun har bestemt ikke fortrudt, at hun nu er en kvinde.
– Hvis jeg lå på mit dødsleje og havde holdt den hemmelighed hele mit liv uden at gøre noget ved det, så ville jeg ligge der og tænke: “Du har spildt hele dit liv. Du har aldrig accepteret dig selv.” Jeg ønsker ikke, at det sker, siger hun.
Juli-versionen af Vanity Fair rammer gaden den 9. juni, hvor du kan læse det fulde interview med hende, verden engang kendte som Bruce Jenner.
Herunder kan du se en video, der viser, hvordan billederne af Caitlyn Jenner blev til, og hvor hun fortæller om sin beslutning.

DELTAG I AFSTEMNINGEN HERUNDER:

Foretrækker du Bruce Jenner som mand eller kvinde?

View Results

Indlæser ... Indlæser ...

LÆS OGSÅ: Kendall Jenner: Jeg troede, Bruce havde en affære
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.