Brødrene Jessen i fælles projekt: Vores store drøm

Skuespillerbrødrene er snart aktuelle i TV2’s nye krimiserie ‘Alfa’.

Af Katrina Rosendal - 15. august 2020 kl. 13:52

Det er første gang, at Andreas og Sebastian Jessen toner frem på skærmen sammen. Og skuespillerbrødrene har naturligvis rollerne som brødrene, Adam og Jakob, i TV2’s nye store krimiserie ‘Alfa’.

– Det er noget, vi altid har drømt om skulle ske, og at det nu er sket er unikt. Det er fantastisk at se hinanden arbejde, og når man så bare bliver bekræftet i, hvad man tænkte om sin bror i forhold til hans arbejdsmoral, og hvor meget han investerer i sin karakter og i projektet. Jeg vil ikke sige, at jeg blev overrasket, jeg blev bare bekræftet, lyder det stolt fra 34-årige Sebastian.

Sebastian spiller rollen som politimanden Jakob, der er lykkedes med at bryde ud af sine kriminelle relationer og nu ønsker at gøre en forskel (Foto: Emilia Staugaard/TV2)

Andreas spiller rollen som den nyuddannede børsmægler Adam (Foto: Emilia Staugaard/TV2)

LÆS OGSÅ: Følelsesladet Cengiz: Jeg er så stolt af min kone

I den barske serie er brødrenes forhold betændt og distanceret, hvilket på ingen måde er tilfældet i virkelighedens verden.

– Vi er en stor del af hinandens liv. Vi har et rigtig godt forhold, og vi er tætte. Vi har derudover begge sønner, Tristan og Hector, som vi tager sammen i sommerhus med, forklarer 31-årige Andreas. Med blot 14 dages mellemrum fik de begge en søn, hvilket kun har været med til at styrke deres allerede tætte forhold.

LÆS OGSÅ: Amalie Szigethy på hospitalet med pludselig blødning

Et stort pres

Et af temaerne i ‘Alfa’ er det store præstationspres, der specielt fylder meget hos den yngre generation i vores samfund. Et pres som både Andreas og Sebastian godt kan nikke genkendende til.

– Lige siden vi var børn, har vores generation fået at vide af vores forældre, at vi kan blive det hele. Det kommer ud af kærlighed, men det kan hurtigt blive en stressfaktor, og man kan glemme sig selv i processen. For hvad skal man vælge, hvis alle døre står åbne? Og hvad gør mig overhovedet glad?, lyder det eftertænksomt fra Andreas, inden han samler op:

– Jeg er endt dér, hvor jeg er rigtig glad i skuespillet. Men jeg kan alligevel godt kende følelsen. Man kan hurtigt komme til at sammenligne sig med andre. Det er personligt noget, jeg arbejder med ikke at lade fylde, hvilket faktisk går rigtig fint.

LÆS OGSÅ: Steffen fra ‘Landmand søger kærlighed’ deler stor nyhed

Serien har været godt og vel tre år undervejs, hvorfor brødrene har svært ved at få armene ned over, at den nu endelig skal se dagens lys (Foto: Klaus Bo Christensen)

Hviler i sig selv

Begge mænd har været i skuespillerbranchen, siden de var børn. Et faktum, der har bidraget til, at de har lært at hvile i sig selv i en branche, der til tider kan være både hård og uforudsigelig.

– Man bliver hele tiden målt og vejet. Nu lancerer vi den her serie, og så skal vi jo ellers finde os i, at der er en masse, der har en holdning til det. Og nogle siger måske, at det er jammerligt. Man kan sige, at man stiller sin røv i klaske højde, og det er selvfølgelig ikke uden omkostninger. Men når alt kommer til alt, har jeg vænnet mig til det, og vi er jo i virkeligheden enormt privilegerede, at vi kan leve af dét, vi elsker.

‘Alfa’ bliver sendt hver søndag kl. 20:00 på TV2 Zulu.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Uhyggelig sandhed bag telefonsamtale mellem Peter Madsen og kæreste