Brad Pitt sætter Jolie på plads

Selvom skuespilleren Angelina Jolie for nylig er blevet slået til ridder af det britiske kongehus, er Brad Pitt stadig familiens overhoved.

Af Newspaq - 24. oktober 2014 kl. 16:25

Brad Pitt er stadig kongen på slottet hjemme hos familien Pitt/Jolie. Det understreger den 50-årige skuespiller, efter at hans kone, skuespillerinden Angelina Jolie, tidligere i oktober blev slået til ridder af det britiske kongehus.
– Jeg er stadig chefen i huset derhjemme. Vi har stadig vores egen hakkeorden, siger Pitt om sin hustru, som han nu kan kalde Dame Angelina Jolie.
LÆS OGSÅ: Brad Pitt fik sit første våben som 6-årig
Kæmpe ære
Jolie modtog den fine orden for sit enestående humanitære arbejde i kampen for at stoppe voldtægter i krigshærgede områder. Hun er den første ikke-britiske kvinde, der modtager titlen – endda i en forholdsvis ung alder som 39-årig.
– At modtage denne ærefulde titel i forbindelse med udenrigspolitiske anliggender betyder enormt meget for mig, og det er det, jeg ønsker at dedikere resten af mit arbejdsliv til, lød det efterfølgende fra den nyslåede ridder.
Derfor var det også en meget stolt gemal, der pænt måtte vente udenfor Dronningens værelse med parrets seks børn, mens Jolie modtog hæderen.
– Det var en kæmpe fornøjelse og helt sikkert noget til historiebøgerne. Det er en kæmpe ære for Angie og noget, vi aldrig nogensinde vil glemme, lød det fra Pitt.
Brad Pitt og Angelina Jolie blev i sommer gift efter ni års forhold. Parret har sammen seks børn.
LÆS OGSÅ: Journalist anholdt: Slog Brad Pitt i ansigtet
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.