Blachman fortsætter i 'X Factor': Der er intet program uden mig - Her & Nu

Blachman fortsætter i 'X Factor': Der er intet program uden mig

Nu er det officielt, Blachman fortsætter i det populære program til trods for kanalskifte.

Af Louise Vilsbøl - 11. april 2018 kl. 08:19

Thomas Blachman har siddet ved dommerbordet i ‘X Factor’ siden begyndelsen, og det kommer han til at fortsætte med, selvom formatet rykker fra DR1 til TV 2, det afslører TV 2 nu i en pressemeddelelse, og overfor kanalen forklarer Blachman sin beslutning om at takke ja:
– Der er intet program uden mig. Man kan godt adskille mig fra Danmarks Radio, men man kan ikke adskille mig fra formatet ’X Factor’. TV 2 og DR – de skal have noget indhold, derfor er jeg nok den vigtigste i den lille treenighed, svarer Thomas Blachman på spørgsmålet om, hvorfor han stadig vil være dommer i det populære program, siger Blachman til TV 2 og fortsætter:
LÆS OGSÅ: ‘X Factor’ slår ‘Familien fra Bryggen’ af pinden
LÆS OGSÅ: Sigmund sætter Blachman på plads efter ‘X Factor’-exit

– Det er for mig et spørgsmål om at fortsætte en kamp for det, jeg tror på. I sin essens handler det om at skabe en større optimisme og frisættelse i vores lille land. I ’X Factor’ er det lykkedes mig at skabe mit eget format for det, midt i programmets format. Det er jo noget af det smukke ved programmet: Man kan bringe sig selv med ind i det og berige og forme det.
På TV 2 er de glade for, at Blachman har sagt ja til at fortsætte i programmet og altså flytte kanal, men de fortæller intet om, hvem der kommer til at sidde ved Blachmans side ved dommerbordet. Remee har dog så sent som i sidste uge afsløret overfor Realityportalen, at han var i kontakt med TV 2, så chancerne for at se dette års populære dommertrio igen lever stadig.
Det er allerede nu muligt at melde sig til den næste sæson af ‘X Factor’, læs mere om det HER.
LÆS OGSÅ: Bliver Christopher ny ‘X Factor’-dommer på TV 2?
LÆS OGSÅ: Sanne Salomonsens ‘X Factor’-indrømmelse: Jeg har svært ved at se det sjove i…