SE BILLEDET: Christiane viser sønnen frem

Endelig sker det, som alle har ventet på. Christiane og L.O.C. viser nu sønnen frem.

Af Louise Vilsbøl - 9. oktober 2016 kl. 18:03

I to uger har Christiane Schaumburg-Müller og Liam O’Connor holdt deres søn hemmelig for offentligheden, men nu er det slut med hemmelighedskræmmeriet. Christiane har her til aften delt et billede af sødeste lille Constantin på Instagram.
Men til billedet afslører hun i teksten, at det ikke har været en nem beslutning, og det har været en lang diskussion mellem de to forældre, om hvorvidt Constantin skal være en Instagram-baby. Det har den stolte far nemlig tidligere afsløret, at han bestemt ikke synes, at sønnen skal være.
LÆS OGSÅ: VIDEO: Se Chrisiane interviewe L.O.C., før de blev kærester
Men nu har Christiane altså alligevel fået lov til at dele et billede af sønnen, som med hendes egne ord betyder alt.
– Selvom verdens mest vidunderlige lille Constantin selvfølgelig selv skal have lov til at bestemme, om han vil drukne de sociale medier i selfies om et årtis tid, så må han altså lige leve med at have en stolt mor, der en sjælden gang imellem ikke kan lade være med at vise sin smukke søn frem til hele verden, skriver Christiane til billedet.
Da Constantin kom til verden søndag d. 25. september, skrev Christiane på Instagram, at han lignede sin mor på en prik. Her kunne man desuden se, at han vejede 3790 gram og var 52 centimeter lang ved fødslen.
Se den søde Constantin herunder, og se flere billeder af smukke Christiane, fra da hun var gravid i galleriet øverst i artiklen.
LÆS OGSÅ: L.O.C.: Sådan er det at være blevet far
LÆS OGSÅ: Christiane deler ærligt billede efter fødslen 


Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.