’Big Brother’-Martin: Jeg er skuffet og ked af det

Martin fik ikke lov at lægge sin fortid bag sig, og derfor måtte han i går forlade det berømte ‘Big Brother’-hus.

Af Marlene Juhl Skovgård - 7. februar 2013 kl. 13:35

Knap var ‘Big Brother 2013’  gået i gang, før den første deltager måtte forlade programmet – Martin havde nemlig forfalsket sin straffeattest. Og dagen derpå er det en tydelig trist og skuffet Martin, som Realityportalen.dk fik i røret.
– Jeg er skuffet over mig selv, og at jeg ikke var ærlig fra start af omkring min fortid, sigerer Martin til Realityportalen.dk.
Jeg følte mig presset
Den charmerende fyr har en fortid som pokerspiller, og det er netop Martins fortid som, ifølge ham selv, fik presset ham ud i situationer, hvor han ikke kunne bunde.
– Jeg havde et spilleproblem og fik en masse gæld på et tidspunkt – og kunne ikke betale pengene tilbage. Dem, jeg skyldte penge, truede min søn på livet, og derfor gjorde jeg, som jeg gjorde, fortæller Martin og fortsætter.
– Jeg har taget min straf, for det jeg gjorde for tre år siden. Der var en grund til, at jeg gjorde, som jeg gjorde. Jeg har ikke udøvet fysisk vold eller på anden vis skadet andre, så på den måde synes jeg godt, at folk kan slappe lidt af, forklarer en irriteret Martin.
Martin blev idømt et halvt års fængsel for bedrageri og for at have videregivet kokain for 5000 kroner.
LÆS OGSÅ: Skandale: Martin smidt ud af ‘Big Brother’-huset
Ville starte på en frisk
Ifølge Martin valgte han at forfalske sin straffeattest af den simple grund, at han gerne ville starte på en frisk og lægge sin fortid bag sig.
– Jeg ville gerne vise min familie og omverdenen, at jeg faktisk er en god dreng. Og at jeg ikke er den person, som min straffeattest viser, jeg er. Jeg forfalskede min straffeattest i en god mening, og jeg mener ikke, at jeg har belastet nogen ved at forfalske min straffeattest.
Deltagelsen i ‘Big Brother’ skulle ændre den tidligere pokerspillers liv til det bedre – ligesom pengegevinsten ved at vinde spillet ville have afhjulpet hans økonomiske situation. Men sådan kom tingene, som bekendt, ikke til at forløbe.
LÆS OGSÅ: ‘Muldvarp’ i ‘Big Brother’-huset
Vil have tingene på afstand
Det hele er kommet som et chok for Martin, som siden sit exit fra ’Big Brother’–huset har været i SBS Media’s varetægt.
– Jeg er meget træt lige nu og vil bare gerne videre – og få alt det her på afstand. Jeg håber, folk kan tilgive det, jeg har gjort. Jeg mener ikke, at jeg har trådt på nogen, udover produktionen selvfølgelig, men jeg mener selv, at det her (red. forfalskningen af straffeattesten) er en bagatel, fortæller Martin og uddyber.
– Jeg kan godt forstå, at folk synes, jeg er en idiot. Men jeg synes også bare, at de skal prøve at se situationen fra en anden side, inden de dømmer mig.
Martin er ked af og skuffet over sit ’Big Brother’-exit, da han ellers følte, at han passede godt ind i huset – og ikke mindst ind i ’Big Brother’- konceptet.
LÆS OGSÅ: Sidste års ‘Big Brother’-vinder raser over SBS
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.