Amanda: Jeg fortryder ingenting - Her & Nu

Amanda: Jeg fortryder ingenting

En stor del af de danske reality-stjerner har problemer med at finde arbejde, fordi de har medvirket i reality-tv, men Amanda er glad for sin deltagelse i ‘Big Brother’.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 17. januar 2013 kl. 11:29

Tirsdag aften var Irina Babenko og Amanda Friis Smækker en tur forbi Aftenshowet på DR for at tale om, hvorfor de har svært ved at finde et job. Og årsagen er klar, ingen vil ansætte dem fordi de har medvirket i reality-tv. Men den begrundelse skræmmer ikke Amanda, som sidste år vandt en halv million kroner i ‘Big Brother’.
-Jeg er stolt af det, jeg har præsteret. Og jeg ville aldrig lave noget om, hvis jeg fik chancen. Det er mit liv, det er den, jeg er, siger Amanda til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Får job-afslag på grund af tv-optræden
Håber på job

Foto: Amanda leder fortsat efter arbejde. (Foto: Covermodel)

Foto: Amanda leder fortsat efter arbejde. (Foto: Covermodel)


Amanda ved godt, det ikke bliver let at få et job, men nu, hvor hun var i tv for at tale om problematikken, kunne det jo være, at nogen ville kontakte hende angående et job.
-Jeg har ikke fået nogen henvendelser angående arbejde. Men det havde jeg heller ikke forventet. Det ville da være dejligt, hvis det skete, så jeg kunne komme i gang, men det er ikke noget, jeg sætter næsten op efter, siger hun.
Den smukke rødhætte har ikke et specifikt drømmejob i tankerne, hun lader sig hellere inspirere.
-Jeg har ikke et decideret drømmejob. Det har jeg aldrig haft. Da jeg var lille ville jeg bare gerne være som min far. Foruden at være fuldtids-far for mig, så er han selvstændig entreprenør, siger hun.
LÆS OGSÅ: ‘Big Brother’-Amanda vil date
Man skal tænke sig om
Selvom Amanda ikke fortryder noget, så har hun alligevel et råd til alle dem, der drømmer om at blive realitystjerne.
-Dem, der drømmer om at komme på fjernsyn, vil jeg opfordre til at tænke en ekstra gang over det. Men jeg vil ikke fraråde det, slutter hun.
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.