‘Bagedyst’-stjerne måtte ændre planer: Her holder hun sommerferie

Ditte Julie Jensen kommer til hendes store ærgrelse ikke ud at rejse denne sommer. Til gengæld har hun kompenseret ved at lægge mange planer for ferien i Danmark.

Af Katja Maria Salomonsen - 23. juli 2020 kl. 07:25

Kursen var sat mod sydeuropæiske destinationer (Tenerife, Spanien, Portugal m.fl.), da bage-dronningen Ditte Julie Nielsen planlagde årets sommerferie i fjor – længe inden corona-epidemien satte en kæp i hjulet for samtlige ferieplaner.

LÆS OGSÅ: Nikita Klæstrup vil ikke have børn: Stop med at spørge mig

– Jeg er ked af, at fem af mine planlagte rejser er aflyst. Jeg elsker at se verden. Men jeg synes ikke, det er trist, at jeg skal være herhjemme i år, for så får jeg nogle dejlige oplevelser i Danmark, jeg muligvis var gået glip af, lyder det fra den 33-årige iværksætter, som allerede har udset sig en håndfuld destinationer på Danmarkskortet. Læsø, Blåvand, Blokhus og familie-favoritten Klitmøller i Nordjylland.

– Jeg er kommet i Klitmøller hele min barndom, da min farmor og farfar er derfra. Jeg elsker Cold Hawaii, som Klitmøller bliver kaldt i dag. Det er klart et besøg værd, siger Ditte Julie om surfer-paradiset ved Vesterhavet.

LÆS OGSÅ: Irina Olsen: Jeg har stadig svært ved at finde balancen

LÆS OGSÅ: Såret ung mor: Min bedste veninde sagde, jeg aldrig kunne blive tynd