‘Bagedyst’-Micki afvist på sin seksualitet

Micki Cheng og manden Michael har for nylig solgt deres sommerhus, og fra 1. april har de intet sted at bo, derfor søger de en møbleret bolig.

Af Rikke Lynge - 26. februar 2021 kl. 15:55

Micki Cheng prøver i øjeblikket at fremskaffe en bolig til ham og manden Michael, da de fra 1. april står uden bolig, indtil deres lejlighed i Randers er færdigbygget til september. Det skyldes at parret har solgt deres fælles sommerhus i Fjellerup, hvor de har boet siden 2014.

Det er ikke den mest opløftende melding, som Micki har fået på en af de lejligheder, han har skrevet på. I en sms korrespondance mellem Micki og udlejer fremgår det, at udlejer har brug for at vide, om det er en mand og en dame, der skal leje boligen, da vedkommende ikke ønsker to mænd i samme lejlighed.

– Det er meget sjældent det spørgsmål, jeg først får, når jeg spørger ind til en lejlighed, skriver Micki i sms korrespondancen.

LÆS OGSÅ: Tv-program har ændret Oliver Bjerrehuus: Folk bliver skidesure

Micki har delt korrespondancen på Instagram, da han er meget forundret over, at vi ikke er længere i 2021.

– Amen helt ærligt?!? Jeg er lidt chokeret, sur, stødt, men mest af alt ked af det på vores alles vegne, at der er nogle, der stadig er skide hamrende snæversynede. Der skal sgu være plads til alle! Om man så er tyk eller tynd, eller høj eller lav, eller rødhåret eller skaldet eller kan lide Britney Spears eller Melodi Grand Prix, skriver Micki på Instagram.

LÆS OGSÅ: Lenny flytter ind hos Philip og Simone

Flere af Mickis bagedyst-kolleger har kommenteret på opslaget og er i chok over afvisningen.

– Jøsses. I det mindste kan I fryde jer over, hvor gale naboerne bliver, når de finder ud af, hvor meget kage de er gået glip af, skriver Max Hoffmann-Dose Preisler, deltager i ‘Den store bagedyst’ 2020.

LÆS OGSÅ: UPS! Karsten Ree i uheldig udmelding

– Kærlighed til jer. Det giver ingen mening. Det gør I til gengæld, skriver Tobias Hamann, vinder af ‘Den store bagedyst’ sæson 3.

Micki har ifølge ham selv raset ud og er mest af alt ked af oplevelsen. Han priser sig dog lykkelig for at bo i Danmark, hvor vi stadig er langt i forhold til homoseksualitet i forhold til mange andre lande. Nu skal han videre i søgningen om en bolig til 1. april.

LÆS OGSÅ: UH! Det vidste du ikke om Blachman og Martin Jensens venskab

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Micki Cheng (@mickicheng)