UH! Det vidste du ikke om Blachman og Martin Jensens venskab

På kort tid er der opstået noget særligt mellem de to dommere, og det eksisterer også uden for optagelserne til ‘X Factor’.

Af Caroline Grønne Wigdal - 25. februar 2021 kl. 09:01

Thomas Blachman, 57, og Martin Jensen, 29, har ikke noget imod at sende en spydig kommentar eller flere efter hinanden, det har man som seer oplevet lige fra denne sæson ‘X Factor’ begyndte den 1. januar.

Men samtidig er det ikke nogen hemmelighed, at der er opstået en helt unikt venskab mellem de to dommere – og de er meget enige om, hvorfor det er opstået.

LÆS OGSÅ: Lise Rønne afslører nye detaljer: Derfor bliver jeg ‘X Factor’-vært

– Jeg elsker sgu den mand. Jeg synes, han er så pisse hamrende fed. Jeg respekterer ham for, hvad han kan fagligt, og jeg kan mærke, at han respekterer mig for, hvad jeg kan fagligt. Jeg tror, det er dér, hvor vi virkelig forstår at ramme hinanden helt rigtigt, i stedet for det bliver en ubalance af, at jeg synes, han er fed, og han synes, jeg er en nar, forklarer Martin Jensen.

Heldigvis er det gengældt hos Thomas. For ham har det til nu været en kæmpe fornøjelse at have Martin Jensen med ombord, og han beskriver det som meget heldigt, at det netop blev Martin, der fik Ankerstjernes plads.

LÆS OGSÅ: Efter optagelserne: Thalia og Tobias er begyndt at ses

– Jeg synes, han er en behagelig fyr. Han har fået det bedste ud af Nanna. Og han har på en eller anden måde været et frisk pust, vel. Han har noget at have det i, for han er dygtig til det, han gør. Og så er han samtidig en meget useriøs type, og det kan jeg sgu meget godt lide, lyder det fra ham.

Han tilføjer:

– Martin har mange kontraster i sig. Og så kan han udtrykke sig, og han kan give én en følelse af at betyde noget for ham. Og det har jeg været meget berørt af. Jeg kunne jo have været hans far.

Ses hele tiden

De to dommere kendte på ingen måde hinanden før dagene med auditions begyndte. Men efter optagelserne er stoppet, da bootcampen sluttede, er de blevet ved med at ses.

LÆS OGSÅ: Tina Lund afslører flytteplanerne

Det vil de også blive ved med på den anden side af ‘X Factor’-finalen.

I hvert fald hvis det står til Martin Jensen – og mon ikke, Blachman er enig.

– Jeg har set ham hele tiden, også mens vi ikke har lavet ‘X Factor’. Der har vi også hængt ud sammen flere gange. Blachman er blevet en rigtig, rigtig god ven for mig på utrolig kort tid. Det er ultra sjældent, at jeg har mødt nogen, jeg har connected så meget med, som jeg har gjort med Thomas, lyder det.

LÆS OGSÅ: Underrettet til kommunen efter ‘Luksusfælden’