AV! Kæmpe kritik til Bronuts Donuts: Se deres sjove modsvar

Türkers donuts fik en voldsom omgang skældud i en anmeldelse i Politiken. Til det havde han sammen med sin bror et lidt anderledes og kreativt modsvar.

Af Caroline Grønne Wigdal - 10. juli 2020 kl. 16:07

Türker Alici og hans bror Ninos Oraha åbnede fredag den 19. juni deres tredje Bronuts-butik – en donutbutik i hjertet af København på Vesterbrogade 37. Siden har der hver dag været utallige meter kø foran donut-shoppen, hvor kunderne glædeligt har stået i regn og blæst for at sætte tænderne i en syndig donut, hvor mængden af pynt endnu ikke har skuffet.

Til gengæld har kvaliteten af både pynt og donut nu ført til en utilfreds Bronuts-gæst. For forleden dag var der én, som bestemt ikke mente, at de runde og farverige kager var ventetiden værd – og det blev meget klart meldt ud i en anmeldelse i Politiken. “2 hjerter til “kagens kokain”: Bronuts’ donuts skaber lange køer ned ad Vesterbrogade, men de smager af frysedej og slik fra Netto” blev overskriften.

LÆS OGSÅ: Noah Skaalum viser vanvittigt resultat: Fra kvinde til mand

– Reelt er det en gennemsnitslig donut: pandekageagtig dej stegt i olie og for all we know frosset ned og tøet op igen og pyntet med alt det slik, man kan købe i Netto. En flot facade, men en hul fornøjelse, lød dommen fra Politikens journalist Helene Navne.

Burde det være slik fra Noma?

De tog brødre tog egentlig de to hjerter med et smil, da de sætter pris på den store mængde af omtale, de har modtaget – og de tager også gerne den dårlige med. Men alligevel kom de hårde ord en smule bag på dem. Især fordi Politiken i dagene forinden anmeldelsen bragte flere artikler om den nye, populære biks på Vesterbro, hvor tonen var mere positiv.

LÆS OGSÅ: WOW: Lenny Pihl deltager i nyt, VILDT dating-program

Türker og Ninos har ikke kommenteret på, hvordan det var at læse anmeldelsen. Men de giver dog en kommentar og et meget underholdende modsvar i form af en satirevideo, som de begge har postet på deres Instagram-profiler.

– Forleden havde vi besøg af Politiken, som lavede en anmeldelse. Vi har fået lov til at se eksklusivt, hvordan det foregik, skriver Türker i sit opslag med videoen. 

I videoen kan man se de to brødre, der med lyse stemmer og iklædt parykker taler om, at deres donuts ser kedelige ud og ligner noget fra Netto.

– Nu ville jeg ønske, at Noma og Mash lavede bland-selv-slik, for så ville de bare være helt perfekte, siger Türker i videoen.

LÆS OGSÅ: Stor ‘Paradise Hotel’-stjerne har vigtig rolle i ‘Operation X’-program

Derudover har de også begge valgt at dele anmeldelsen på deres profiler.

– Som sagt, så lavede Politiken to fine artikler to dage i træk om Bronuts. Det er lidt komisk, da jeg synes, anmeldelsen mere var et personligt angreb, end det var at bedømme vores Bronuts. Normalt laver jeg ikke denne form for opslag, men synes faktisk det var sjovt, skriver Türker.

Türker Alici og hans bror Ninos Orahas modsvar til Politiken herunder. 

Læs mere om