AV! Det blev Christels sidste ord til Teitur

Christel ved, hvad der skal til, for at Teitur for hende er et overstået kapitel.

Af Caroline Grønne Wigdal - 11. september 2020 kl. 10:00

Christel og Teitur tager afsked med hinanden og taler om, hvad der venter dem de næste mange uger, hvor de skal bo hver for sig og deltage i et kærlighedseksperiment, som fra på søndag kan følges i ‘Singletown’.

LÆS OGSÅ: Jenna afslører sandheden bag ‘Vild med dans’-exit

– Du finder ikke nogen, der er bedre end mig. Godt nok er jeg ikke blondine, og jeg har ikke blå øjne, siger Christel, da de taler om, hvordan det bliver at møde en masse singler, og måske også en masse fristelser.

Christel i lejligheden i ‘Singletown’. (Foto: Anthon Unger)

Hun ved nemlig godt, hvilken type pige, der især fanger Teiturs opmærksomhed.

LÆS OGSÅ: CHOK: Reality-stjerne i smertehelvede grundet fejloperation

– Jeg har altid haft en svaghed for blondiner, blå øjne, store patter, god røv og så små taljer, griner han.

Teitur Skoubo. (Foto: Anthon Unger)

Er isterningeleg ok?

Og netop den type vil han måske møde, mens Christel intet aner om det, og faktisk skal hun i programmet ‘Singletown’ kaldes for Teiturs “eks”. Dog er hun helt klar over, hvor hun står, og det giver hun også tydelig besked om til sin kæreste, inden de skilles.

LÆS OGSÅ: Underrettet til kommunen af Ditlev: Jeg føler mig stukket i ryggen

– Hvis der er isterningeleg, og jeg siger nej, fordi det er over min grænse, men du så gør det – ja så er du ude af billedet, siger melder Christel helt kontant ud.

SE BILLEDERNE: Her er parrene i ‘Vild med dans’ 2020

Dét synes den pigeglade Teitur er hård besked, og det lyder til, at han har et mere afslappet forhold til den leg, end hvad Christel har.

I klippet kan du se, hvordan Teitur og Christel tager afsked med hinanden, inden de tjekker ind i deres nye hjem, hvor de skal bo henover sommeren. Se hele afsnittet på Dplay søndag den 13. september klokken 10.00.