ANNONCE: Er iphonen gået i stykker? Så læs med her - Her & Nu

ANNONCE: Er iphonen gået i stykker? Så læs med her

Denne artikel indeholder annonceret indhold.

Af Annonce - 17. oktober 2020 kl. 18:30

Er du en af de mange danskere, der hver dag har været så uheldig at tabe sin iphone, som er gået i stykker som følge af faldet? Så er du kommet til det helt rette sted. Her i denne artikel kan du nemlig blive klogere på, hvordan du nemt og hurtigt kan få repareret din iphone, uden at det behøver at koste en formue.

De fleste af os er nemlig udmærket klar over, at en iphone i langt de fleste tilfælde godt kan repareres, selvom den er blevet tabt på gulvet eller en anden hård overflade, og skærmen er gået i stykker. Problemet opstår dog ofte, når telefonen skal sendes til reparation, for hvem har tid eller tålmodighed til at vente i flere dage på, at reparationen er færdig? Det kan du nu slippe for.

Sådan kan du slippe for lange reparationstider

Der findes rigtig mange forskellige virksomheder, der har specialiseret sig i at reparere smartphones og i særdeleshed iphones. Der er dog meget stor forskel på, hvor lang tid det tager at få sin iphone repareret, og derfor gælder det om at se sig godt for, når man skal til at vælge reparatør.

Heldigvis findes der et sted, hvor der er mulighed for at få sin iphone repareret, mens man venter. Det er hos iHero, og de har tilmed prismatch på reparationerne. Det smarte er netop, at du ikke skal vente i flere dage på, at din iphone bliver repareret og klar igen til at komme med hjem. iHero har teknikere, der er blandt nogle af de mest erfarne og dygtigste i Danmark, og derfor kan de sikre, at din mobiltelefon bliver repareret hurtigt.

Hvilke skader kan repareres?

Selvom ødelagte skærme formentlig er den mest almindelige form for reparation af iphone, så findes der også mange andre skader, der kan repareres inden for ganske kort tid. Det kan for eksempel være reparationer som:

  • Udskiftning af batteri
  • Udskiftning af knapper
  • Udskiftning af kamera
  • Udskiftning af jackstik
  • Udskiftning af højtalere
  • Udskiftning af skærm

Reparationerne tager typisk maksimalt en time, men langt de fleste reparationer kan klares på den halve tid. Det betyder, at det næsten ikke kan betale sig at tage hjem i mellemtiden, men til gengæld kan du tage forbi en nærliggende café og drikke en kop kaffe, hvis du ikke har lyst til at vente i butikken.

Det er sådan set helt op til dig, men du kan til gengæld være sikker på, at du i langt de fleste tilfælde snart vil kunne komme hjem igen med en nyrepareret iphone i hænderne. Så er din iphone gået i stykker, behøver du ikke at vente længe.