Anna og Olivers jul: Den sidste hver for sig

‘Paradise Hotel’-parret Anna og Oliver venter deres første barn, men de venter til næste år med at holde jul sammen, da koordineringen med to skilsmissefamilier godt kan blive svær.

Af Rikke Lynge - 13. december 2020 kl. 13:16

Anna Seneca og Oliver Erngert venter en lille dreng sammen til maj, og de har derfor i år den sidste juleaften hver for sig, inden de til næste år er en familie på tre.

– I år holder vi vores sidste jul hver for sig og sparer dermed tid og kræfter på at koordinere. Begge vores forældre er skilt, så det bliver noget af et puslespil i fremtiden, når der skal holdes jul med baby. Så vi tager os lige den frihed i år, at vi ikke skal tænke på det før næste år, fortæller Anna til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Dødsfald i familien

Selv skal hun holde jul med sin mor i sin mors sommerhus.

– Det bliver ikke noget stort, men ikke desto mindre rigtig hyggeligt. Vi skal nemlig holde jul med min storebror og hans dejlige lille skabning, min niece. Det er hendes første jul. Vi bliver vidst kun otte, men det er helt fint, fortæller Anna, der skal bruge de resterende juledage med de familiemedlemmer, som hun ikke ser juleaften.

LÆS OGSÅ: Fie Laursens eks åbner op om seksualitet

Oliver skal i år holde jul med sin fars side af familien i Nykøbing Falster.

– Vi bliver lige nok til, at det er lovligt, griner Oliver, der hvert år har en fast tradition i julen med familien, men som ikke kommer til at lade sig gøre i år.

– Vi tager altid i biografen, fortæller Oliver til Realityportalen.

Anna og Oliver julen 2019. (Foto: Privat)

LÆS OGSÅ: Ung mor afslører nyt permanent look

Juletraditioner som familie

Anna elsker jul, og hun er sikker på, at de vil fortsætte alle de hyggelige juletraditioner, som de allerede har, når deres lille søn næste år kommer til verden.

– Julebag en weekend i december med min mor, nævner Anna som en af de vigtigste traditioner i julen.

LÆS OGSÅ: Anna og Oliver afslører babynavn

– Det bedste ved julen er ALT. Jeg elsker alt ved jul. Julepynt, julelys, julebag, julemad. Men det bedste er nok de her små traditioner og ting, man laver sammen med familien, fortæller Anna fortsat.

LÆS OGSÅ: Trækker sig efter skarp kritik