'Anden' fejrer jubilæum med mega-show: Det bliver det største danske show nogensinde

Komikeren kan næste år fejre, at han i 25 år har været en del af den danske comedyscene.

Af Jonas Sand - 1. juni 2017 kl. 12:55

Anders Matthesen kan næste år fejre et stort jubilæum, når han runder imponerende 25 år på den danske comedyscene. Og det skal naturligvis fejres med stil.
Anders ‘Anden’ Matthesen startede sin karriere i 1993 på de små ydmyge klubscener. 25 år er gået, og syv store onemanshows er det blevet til – plus det løse. Nu har Anden lagt i ovnen til det absolut største, festligste og mest spektakulære comedy-show på dansk jord nogensinde, når han næste år kan opleves i to eksklusive shows – et i Royal Arena i København og et i Jyske Bank Boxen i Herning.

Komikeren vil ikke ud med, hvad showet kommer til at indeholde, men han lover, at det bliver det største på den danske comedyscene nogensinde.


– Jeg har syslet med tanken om at lave et rigtigt ‘stadion-show’ gennem de sidste 15 år. Et show med store armbevægelser og godt med raketter og flødeskum og hvor alt kan ske. Nu er der den helt rigtige anledning, og jeg føler mig mere klar end nogensinde før, siger han i pressemeddelelsen.
LÆS OGSÅ: Jarlen sidder på stor pengetank
Hemmeligt indhold
Anders Matthesen har aldrig været bange for at eksperimentere på scenen, og derfor er det heller ikke til at vide, hvad han finder på denne gang. Selv vil han dog ikke afsløre for meget.
– Der bliver ikke tale om teater eller foredrag eller store refleksioner over livet. Det bliver ikke et navlepillende show gennemsyret af røde tråde og dramaturgi, siger han.
Komikeren har lagt en video ud på sin Facebook-profil, hvor han fortæller mere om showet, som du kan købe billetter til HER:

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Pernille springer ud som komiker
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse underholdningsprogrammer og kendisser.