Amanda Sisse: Jeg er stolt af William

Den unge mor er imponeret over sin 4-årige søn William.

de unge mødre
Af Emilie Holm Egebro - 3. juli 2015 kl. 14:55

Det er efterhånden snart fem år siden, at Amanda Sisse fra ‘De unge mødre’ blev gravid. I dag er den 23-årige mor stolt af alt det, hun har udrettet med sin 4-årige søn.
– Det er helt utroligt, hvor hurtigt tiden går, når man har børn. Alle siger det – og det passer. De vokser alt for hurtigt, og selv om man ønsker, at de skal blive selvstændige, så går det også alt for hurtigt. Men jeg er mere imponeret over, hvor sød, kærlig og kvik en dreng jeg har præsteret at få, skriver Amanda Sisse på sin blog og fortsætter:
– Han er så næstekærlig, så taknemmelig og høflig. Og han snakker med alt og alle. Samtidig er han, hvis ikke han er helt overtræt, en meget tålmodig dreng, hvis vi skal sidde og vente længe. Det kan være på hospitaler, en forsinket bus/tog eller andet, så tager han det utrolig pænt. Han bruger bare ventetiden på at snakke endnu mere. Jeg elsker den dreng, han er så amazing!
LÆS OGSÅ: Amanda Sisse: Min mor betyder alt
En lille Einstein

De unge mødre

Foto: Kanal 4/Janus Nielsen


Samtidig med at William er en sød og høflig dreng, er han ifølge Amanda Sisse også utrolig begavet.
– William har også allerede i en meget tidlig alder kunnet stave til både mor og far, men nu kan han skrive William og stave til mange af børnene i børnehavens navne, forklarer den stolte mor og fortsætter:
– Jeg er virkelig stolt af ham. Han elsker at stave ord og spørger tit ind til det. Derudover har han mødt en del mennesker i sit liv, som snakker engelsk, så det er han meget nysgerrig på. Det er så dejligt at se og skønt at kunne hjælpe sit barn til at blive en lille Einstein.
Selvom det var hårdt for Amanda Sisse at få barn i en tidlig alder, er hun i dag glad for, at hun dermed får muligheden for at være i Williams liv i rigtig mange år.
LÆS OGSÅ: Amanda Sisse vil hjælpe udsatte unge
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.