Dagens julegodte: Amanda Sisse: Elsker alt ved julen

Hos Amanda Sisse står den på hygge og kærlighed i julemåneden.

Af Maiken Støvring - 17. december 2013 kl. 14:29

Hos Amanda Sisse og lille William er det også blevet jul, og det er en højtid den unge mor holder særligt meget af. Selvom hendes højeste ønske om en mand og et hus på Strandvejen nok ikke bliver opfyldt i år, er hun stadigvæk helt pjattet med julemåneden.
– Der er ikke noget, der er skidt ved julen. Alt er dejligt! Det handler om, hvordan man vælger at se på det. Det behøver ikke være en stressende periode, hvis man bare har planlagt tingene godt, fortæller hun til Realityportalen.dk og fortsætter:
– Det bedste er helt sikkert al julepynten på gaderne og i stuerne. Det bringer den gode stemning frem. At have endnu en undskyldning for at forkæle sine børn endnu mere, og så smager juleslikken også meget bedre end det slik, man normalt får.
LÆS OGSÅ: Dagens julegodte: Jessica Sky: Julen dufter af hjemmebag 
Ser tilbage på et godt år

(Foto: Privat - Amandasisse.dk)

William er blevet hjælpsom, og rydder gerne op efter sig. (Foto: Privat – Amandasisse.dk)


Jul betyder også nytår. Og i år kan den unge mor se tilbage på en masse gode stunder. Hun har nemlig fået læreplads og en succesfuld blog.
– Min blog er blevet rigtig populær, så den arbejder jeg meget på. Derudover er William kommet i den alder, hvor han gerne vil bestemme alt selv, men han er også blevet enormt hjælpsom. Man skal næsten ikk bede ham om at rydde op, han gør det med det samme. Han hjælper både med aftensmaden og borddækning. Jeg er så stolt en mor, afslutter hun.
Derfor kan vi også glæde os over at følge den søde duo i endnu en sæson af ‘De unge mødre’.
LÆS OGSÅ: Rikke Gøransson: Pivfræk i ny video
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.