Amalies søster taler ud: Sådan gik fødslen

17 dage før termin blev Sara Szigethy mor for første gang, da hun mandag fødte en lille pige.

Af Jonas Sand - 14. marts 2018 kl. 19:25

Mandag ændrede livet sig for altid for Sara Szigethy og hendes mand, Mehmet. Her blev de to forældre til en lille pige på 2988 gram og 49 cm. Alt gik godt, men det var en hård omgang for den nybagte mor.

Parret vil endnu ikke dele et billede af datteren, men de gav alligevel et lille smugkig, da de annoncerede fødslen. (Foto: Privat)


– Vi har det alle godt og skal hjem i dag. Fødslen var hård og varede 19 timer. Av, hvor gjorde det altså ondt, fortæller Sara til Realityportalen.dk og fortsætter:
– Men det er det hele værd! Vi har fået en smuk lille pige. Hun er så skøn, og vi er helt forelskede. Nu glæder vi os bare til at se hende vokse og lære hende at kende.
SE BILLEDET: Natascha Linea er blevet skaldet
SE BEVISET: Nu hedder hun ikke længere Natascha Linea

Smerten kan ikke beskrives

Sara havde på forhånd planlagt, at hun ville føde uden bedøvelse. Hurtigt måtte hun dog indse, at det ikke var muligt.
– Jeg fødte naturligt. Det var en kæmpe oplevelse. Men det gjorde så ondt, og smerten kan ikke beskrives. Jeg troede, at jeg intet smertestillende skulle have, men jeg endte op med lattergas og epidurablokade, griner hun.
De første to dage som forældre har Sara og Mehmet tilbragt på hospitalet, men sammen med datteren, der har fået navnet Mina Szigethy Topcu, er de i dag taget hjem for for alvor at starte livet som forældre. Sara er dog allerede faldet godt ind i rollen som mor.
– Det rigtig dejligt at være blevet mor. Man tager automatisk rollen til sig, siger den nybagte mor, der nu glæder sig til fremtiden.
SE BILLEDERNE: Amalies lillesøster er blevet gift
LÆS OGSÅ: Drømmen brast med Amalie: Peter afslører ny flamme