Amalie om sit nye program: Jeg ved ikke, om jeg kan lide det

Det var ikke Amalies plan at lave mere tv, og allerede inden premieren frygter hun sammenklipningen i sit nye program.

Af Louise Vilsbøl - 30. januar 2017 kl. 12:03

Hvis man er vild med ‘Real Housewives’ og ‘Ladies of London’, så er der ingen tvivl om, at man også vil komme til at elske TV3s nye realityprogram. Sarah Louise Christiansen, Amalie Szigethy, Tina Lund, Janni Ree og Gunnvør Dalsgaard er hovedpersonerne i programmet ‘Forsidefruer’.
Ifølge programbeskrivelsen skulle man komme helt tæt på fruerne og deres ihærdige forsøg på at forene bleskiftning og babymos med glamourøse events og benhårde forretningsmøder. Men selvom det lyder godt, så er det ikke alle hovedpersonerne, der er lige begejstrede.
– Jeg ved faktisk ikke, om jeg bryder mig om programmet, jeg har jo ikke set det endnu, og JEG ANER IKKE, hvordan de klipper det sammen. Men jeg kan ikke lide at lave dramatisk tv, og der ingen tvivl om, at det har været formålet ved dette tv show, skriver Amalie på sin blog og fortsætter:
– Hvis det stod til mig, var alt ”sol og glade dage”, men sådan er det jo ikke helt, når man skal lave tv. Så underholdene og dramatisk er jeg sikker på, at det bliver.
LÆS OGSÅ: Amalie afslører: Produktionen bag ‘Amalies Baby’ skabte unødig drama
Janni Ree: Vi må sluge nogle kameler
Amalie havde ellers meldt ud, at hun ville holde en pause fra tv, men nu kan man altså atter følge hende på skærmen. Denne gang skal hun ud af sin barselsbobbel og tilbage på datingmarkedet, og her får hun hjælp af Janni, som selv har været alenemor. Og Janni mener, at der er god grund til at glæde sig til den nye serie.
– Den har været udfordrende at lave, der er blevet slugt nogle kameler, men vi har haft det skægt. Tempoet i tv-serien er højt, underholdningen er i top, og der er skruet godt op for dramaet, når fruerne tørner sammen i vilde diskussioner, bekendtskaber og venskaber, skriver hun på sin blog.
LÆS OGSÅ: Sarah Louise i baby-chok
Derudover kommer vi også tæt på den populære blogger Sarah Louise, som ihærdigt jonglerer med PR-events, forretningsmøder og legeaftaler, og så følger vi Gunnvør, som efter en kort pause har fundet sammen med on/off kæresten Oliver Bjerrehus og nu er gravid med parrets tredje barn.
I sidste uge var Gunnvør og Sarah Loluise på besøg hos programmets sidste frue, Tina Lund, som bor i det luksuriøse Dubai. På sin blog afslører Tina Lund, at hun var meget i tvivl om, hvorvidt hun skulle deltage i programmet. Ligesom Amalie var hun nervøs for sammenklipningen, og så er hun gode venner med Sarah Louise, så hun vidste ikke, om de to skulle lave tv sammen.
TV3 vil ikke afsløre, hvornår programmet har premiere, men det bliver i løbet af foråret.
LÆS OGSÅ: Amalie: Her er hemmeligheden bag mit vægttab
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.