Amalie efter tre måneders graviditet: Så meget har jeg taget på

Amalie har været gravid i tre måneder og håber at vægten går lidt i stå nu.

Af Rikke Lynge - 31. maj 2020 kl. 8:53

‘Forsidefruer’-baben Amalie Szigethy er gravid med sit andet barn, og hun har allerede i 13. uge af sin graviditet en flot babybule. Ved første graviditet med datteren Josephine nåde vægten lige over 100 kilo inden fødslen, og Amalie frygter, at hun ved denne graviditet vil tage lige så meget på.
– Jeg bliver aldrig den type kvinde, som kan forholde mig slank gennem en graviditet. Selvom jeg kun har min lille Josephine, så har denne graviditet mindet mig om alle de fine ideer, jeg havde om min næste graviditet, om hvordan jeg skulle spise sundt og træne, se skide godt ud og have overskud osv., osv., så kan jeg godt skyde en lang pil efter det, skriver Amalie i et opslag på Instagram.
LÆS OGSÅ: Dreng eller pige? Amalie sætter ord på kønnet
Da Amalie blev gravid, vejede hun 64 kilo og her tre måneder inde i graviditeten siger vægen 70 kilo.
– Jeg håber, at vægten bliver lidt nu, da de første tre måneder er gået stærkt med at tage på, synes jeg, skriver Amalie i en story på Instagram.
Amalie, der i starten af december venter endnu en pige, har ikke ønsket at kommentere på, hvem der er faren til hendes andet barn, men til datteren Josephine på snart fire år er det Mikkel Skelskov, der er far, som også blev vist i programmet ‘Amalies baby’.
LÆS OGSÅ: Amandas opgør: Nu får i ærlige billeder og uperfekte vinkler

Vis dette opslag på Instagram

 

Vægten siger 6+ kilo ♥️ ?♥️?♥️?♥️ #BabyInTheMaking { det spejl skal vidst renses, jeg nævner ingen navne ? }

Et opslag delt af Amalie Szigethy✔ (@amalieszigethyprivat) den


LÆS OGSÅ: UH! ‘Paradise Hotel’-stjernes søster er deltager i nyt porno-program

Læs mere om