Efter alvorlig skade: Sådan går det Tina Lund i dag

Det er efterhånden mange måneder siden, at Tina Lund på uretfærdig vis blev forhindret i at nå sit mål om at deltage i OL.

Af Caroline Grønne Wigdal - 15. oktober 2021 kl. 6:55

Tilbage i sommeren blev to store drømme slukket for ‘Forsidefruen’ Tina Lund.

Hun havde kvalificeret sig og var klar til både OL og EM, men desværre blev hendes hest Carallo skadet og kunne ikke nå at blive klar til konkurrencerne. Skaden opstod undervejs, da Carallo skulle transporteres til et stævne i Holland.

Artiklen fortsættes under videoen…

LÆS OGSÅ: Realitystjerne jubler over graviditet: Jeg er pavestolt

Det er nu flere måneder siden, at den store skuffelse ramte Tina, og i dag er både hun og Carallo vendt stærkt tilbage.

– Det var så hårdt. Nu håber jeg på VM til sommer. Carallo er heldigvis bedre nu, og jeg er videre, fortæller Tina Lund til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Genkender du Lucas fra ’Nybyggerne’? Her har du set ham før

Tinas karriere var noget af det, der var afgørende for, at hun sammen med Allan Nielsen i sommeren valgte at rykke teltpælene op i Dubai for at flytte tilbage til Danmark.

– Vi flytter til Danmark på grund af, at jeg skal være rytter i stalden hos Riders Cup. Glæder mig meget til at skulle ride på de danske baner igen. Vi kommer til at savne Dubai. Vi håber, at vores børn og selvfølgelig hele familien får en god start i Danmark, skrev Tina dengang i august i et opslag på sin Instagramprofil.

LÆS OGSÅ: Emil afslører: Sådan er mit forhold til Melissa i dag

Selvom det ikke er gået helt efter planen med ridesporten, så er beslutningen om at flytte hjem stadig en succes.

– Vi er ikke på plads endnu. Der er meget, som skal gøres. Men børnene er meget glade, og det er jo det vigtigste, fortæller baben fra ‘Forsidefruer’.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Patrick: Sådan scorede jeg min kæreste

Læs mere om