Afsløring: Se de første billeder af Julie Zangenbergs nye kærlighed

Den er god nok. Tv-baben er forelsket i canadisk millionær.

Af Nikolaj Vraa/HER&NU - 19. oktober 2016 kl. 11:31

Et halvt år efter bruddet med Nicklas Bendtner er Julie Zangenberg forelsket igen. Mens fodboldspilleren er set i selskab med en håndfuld modeller, har Julie holdt lav profil.
– Det går rigtig fint med kærligheden, lød det med et smil, da hun dukkede op til Justin Bieber-koncerten i Parken for et par uger siden.
VIDEO: Julie Zangenberg i lesbisk sex-scene
Nu kan HER&NU afsløre, at hun danner par med den canadiske millionær Ralf Madi. Han har gennem de sidste 20 år banket en solid karriere op som eventmager og ejer af en stribe natklubber og restauranter i Toronto. Senest har han også åbnet et resort på Tahiti.
I forbindelse med at Julie var på besøg her for at tage billeder til en kommende reklamekampagne, mødte de hinanden. I sidste uge dukkede Ralf Madi så op i København og her spottede HER&NU dem blandt andet på restaurant Cantina i Borgergade. Dagen efter rejste de sammen videre til London, hvor de nød en forlænget weekend sammen.
Julie Zangenbergs pr-agent, Elisa Lykke, bekræfter forholdet og udtaler, at Julie Zangenberg er glad og forelsket.
Artiklen er oprindelig bragt i det nyeste nummer af HER&NU.

Julie Zangenberg ser ud til at nyde selskabet. (Foto: Uffe Kongsted)

Julie Zangenberg ser ud til at nyde selskabet. Her ses de med en fælles ven på vej videre fra en middag i indre København.  (Foto: Uffe Kongsted)


 
Julie og (Foto: Uffe Kongsted)

Julie Zangenberg og Ralf Madi på vej i lufthavnen. (Foto: Uffe Kongsted)


LÆS OGSÅ: Julie Zangenberg afvist i Parken
LÆS OGSÅ: Julie Zangenberg: Manden SKAL betale
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.

Læs mere om