AFSLØRING: Princess Natascha vender tilbage til 'De unge mødre'

Den unge mor får comeback i reportageserien senere i år.

Af Jonas Sand - 18. maj 2018 kl. 14:45

I går kunne Realityportalen afsløre, at Nadia Shila Petersen er med, når ‘De unge mødre’ igen ruller over skærmen til efteråret. Og nu kan vi løfte sløret for endnu et af de navne, du kan opleve i den kommende sæson – og det er en gammel kending.
Efterårets sæson byder ifølge Realityportalens oplysninger nemlig på et comeback til Princess Natascha Ellen Linea Kaup, der blot hed Natascha Linea, da hun sidst medvirkede i reportageserien. Den unge mor har ikke selv lyst til at fortælle meget om sit comeback til serien, men hun bekræfter, at historien er god nok.
– Ja, jeg er med. Men jeg har ikke yderligere kommentarer, siger hun.
Pipeline Productions, der er produktionsselskabet bag ‘De unge mødre’, bekræfter over for Realityportalen, at man i øjeblikket laver optagelser med Princess Natascha til den kommende sæson.
LÆS OGSÅ: Her hele er dommen: Nadia Shila og Heidi skal i fængsel
LÆS OGSÅ: Nadia Shila og Heidi: Derfor svindlede vi

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre, hvorfor Natascha Linea bare griner, når folk kontakter kommunen angående hende.


LÆS OGSÅ: Princess Natascha raser mod Jim Lyngvild: Hold din kæft!
LÆS OGSÅ: Princess Natascha afslører: Sådan går det med ironman-træningen

Savner ‘De unge mødre’

Princess Natascha har tidligere fortalt, at hun i den grad savner at medvirke i serien.
– Jeg savner virkelig at være med i ‘De unge mødre’, og der sker jo så meget i mit liv som, som jeg så gerne ville vise tv-seerne. Novah kan ikke huske det, men Lia savner det også, og jeg er da træt af, at det er sådan, fortalte hun tidligere i år til Realityportalen.
– Man får jo et helt specielt forhold til personerne bag ‘De unge mødre’, da de jo er med til nogle store ting i ens liv. De har jo fulgt med, da jeg fik Lia anbragt, da hun kom hjem, da jeg fødte Novah, og da Novah blev ét år. De er ligesom en del af børnenes opvækst og barndom, så jeg har det utrolig mærkeligt med, at de ikke længere følger os, fortsatte hun.
Hun slog dog fast, at hun ikke havde tænkt sig at medvirke, så længe Nadia Shila fortsat er med. Den holdning har hun altså nu ændret, og seerne kan glæde sig til igen at følge med i hendes liv, når sæson 26 rammer skærmen i løbet af efteråret.
LÆS OGSÅ: Princess Natascha dropper drømmeuddannelsen: Dét skal hun lave nu
LÆS OGSÅ: Natascha Linea om Sidney Lee: Vi er ikke kærester, vi boller bare