AFSLØRING: Mike Tramp tilbage i ‘Dansk Melodi Grand Prix’

En legendarisk vinder af ‘Dansk Melodi Grand Prix’ vil 43 år senere gøre sig selv kunsten efter.

Af Rikke Lynge - 10. februar 2021 kl. 13:01

Tidligere vinder af ‘Dansk Melodi Grand Prix’ fra 1978 Mike Tramp, 60, er i år med igen. Mike Tramp og gruppen Mable vandt i 1978 med sagen ‘Boom Boom’, som stadig den dag i dag spilles til store runde fødselsdage eller ved andre festlige lejligheder, hvor man gerne vil have folk på dansegulvet.

LÆS OGSÅ: Ulla Vejbys svære valg: Else eller Edith?

Mike Tramp blev sidenhen rockstjerne i et stort amerikansk band ‘White Lion’. Med en karriere på over 40 år og med fans over hele verden har Mike Tramp markeret sig som en dansk rocklegende

De seneste år har Mike Tramp boet i Danmark, hvor han i 2020 fejrede 25-året for solokarrieren med opsamlingen ‘Trampthology’, og nu er det så tid til at gøre sig bemærket inden for musikken igen på den scene, der i 1978 startede hans karriere.

LÆS OGSÅ: Fra millionær til hjemløs: Sådan er det gået siden ‘Luksusfælden’

– Efter alle årene og et helt livs erfaringer føles det rigtigt at stå på scenen til Dansk Melodi Grand Prix og at kunne bringe rocklyden ind til Danmarks største musikfest.’Everything Is Alright’ ​er et ærligt nummer, som er skrevet direkte fra hjertet – uden bagtanker eller kække krumspring. Jeg kan være 100% tro mod mig selv og behøver ikke tage nogen maske eller grimasse på – jeg er den, jeg er, udtaler Mike Tramp i en pressemeddelelse.

Sangen, som Mike Tramp skal synge til ‘Dansk Melodi Grand Prix’, hedder ’Everything is alright’ og kan høres på dr.dk/grandprix og på Grand Prix-app’en. Kl.15.00 er sangen tilgængelige på alle streamingtjenester.

LÆS OGSÅ: DR genskaber ikoniske scener fra ‘Paradise Hotel’ med gamle deltagere

LÆS OGSÅ: Kæft, trit og retning: Kendisser presses til det yderste