AFSLØRING: Her er årets påskehunk 2021

Årets påskehunk 2021 er…

Af Lærke Stræde - 6. april 2021 kl. 19:32

I har stemt på den realityfyr, der har gjort jer ekstra varm i 2021, og selvom tiderne skifter, så er der nogle ting, der bare forbliver det samme.

I har nemlig endnu en gang stemt på…

Cengiz fra ‘Familien fra Bryggen’

Cengiz fra ‘Familien på bryggen’ (Foto: Janus Nielsen)

Med 17 % af alle stemmerne har Cengiz gjort sig fortjent til titlen som ‘Årets påskehunk 2021’, og selvom han har prøvet det et par gange før, bliver han aldrig træt af at høre, at seerne savler over ham.

– Nu har jeg vundet den nogle gange, men det er da dejligt, at folk gider stemme på mig og synes, jeg er en hunk, lyder det grinende fra Cengiz, da Realityportalen overbringer ham den glædelige nyhed.

LÆS OGSÅ: AFSTEMNING: Hvem er årets påskehunk?

Udover at være Danmarks lækreste realityskår, gjorde Cengiz og Geggo sig også fortjent til en flot andenplads i kategorien ‘Årets påskepar 2021’ med kun seks stemmer fra Philip May og Simone, der indtog førstepladsen.

Også under ‘påskehunk’-afstemningen var der tæt løb, og det var lige før, at Cengiz igen blev overhalet ved målstregen, denne gang af Dar Salim, som er aktuel i ‘Stjerner i trøjen’. Det lykkedes dog Cengiz at sætte sig på tronen med en differens på 24 stemmer.

LÆS OGSÅ: Linse afslører: Derfor oplever jeg ikke hate

Årets påskehunk 2021:

Førstepladsen: Cengiz fra ‘Familien fra bryggen’ (17%, 259 stemmer)

Andenpladsen: Dar Salim fra ‘Stjerner i trøjen’ (15%, 235 stemmer)

Tredjepladsen: Nicklaes Olsen fra ‘Ex on the Beach’ (10%, 100 stemmer)

LÆS OGSÅ: Afslører familieforøgelse

LÆS OGSÅ: Efter kæmpe drama: Sådan er venskabet nu