AFSLØRING: Har taget noget af huset med fra ‘Nybyggerne’

Selvom de ikke vandt huset, er det ikke alt, de må vinke farvel til.

Af Louise Vilsbøl - 9. december 2021 kl. 17:08

I sidste uge rullede finalen i ‘Nybyggerne’ over skærmen, og Reece og Caroline løb med sejren og det grønne hus. Det betød, at parrene i gult, rødt og blåt hus måtte vinke farvel til ‘Nybygger’-husene og vende retur til deres egen bolig.

LÆS OGSÅ: Elvira afslører: Det er slut

Men nu afslører Lucas og Martin, at det ikke er alt fra ‘Nybygger’-huset, de har måttet opgive.

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Martin og Lucas fortæller, hvordan de mødte hinanden.

– Siden i onsdags er der sindssygt mange, der har spurgt, hvad der skal ske med det inventar og interiør, vi havde købt til rødt hus, og vi er så heldige, at vi har fået lov til at købe en masse af det til en god pris, fortæller Lucas i en story på Instagram med teksten “Vi har købt aaaalt for meget fra rødt hus” og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Blev kærester efter ‘Robinson’

– Så nu blev det mandag hjemme på Frederiksberg, og nu skal vi pakke alle godterne ud, og så er det faktisk meningen, vi skal i gang med at ommøbelere og ommodernisere den her stue, så vi kan få nogle af de fede ting, vi har købt fra rødt hus, ind i stuen her på Frederiksberg, så vi får lidt Nybyggerliv her hjemme, og det glæder vi os til.

LÆS OGSÅ: DRAMA: Katerina Pitzner rejser til Dubai for at forhindre bryllup

Det er nemlig sådan, at de resterende tre huse, som ikke bliver vundet i ‘Nybyggerne’, skal sælges, og her får køberne et valg omkring, hvorvidt de vil beholde det eller få lavet indretningen om til en standard-indretning. Alt interiøret tilhører TV 2 og produktionsselskabet bag programmet.

Herunder kan man høre parret fortælle om ting, der ikke blev vist i ‘Nybyggerne’.