'Årgang 0'-stjerne og kæresten: Nu flytter vi i lejlighed

Den længe ventede lejlighed er endelig klar til det lykkelige ‘Årgang 0’-par.

Af Lykke Buhl - 22. november 2019 kl. 20:28

Det er et solidt forhold, som den tidligere ‘Årgang 0’-darling Stephanie Siguenza har med kæresten Jeff. I lang tid har de boet sammen hjemme hos Jeffs forældre i Slagelse, og i næsten lige så lang tid har et større byggeprojekt været igang, så Stephanie og Jeff kunne få hele overetagen af lejligheden.

Sidste år havde Stephanie taget kæresten Jeff med til ‘Vild med dans’ (Foto: Henrik Petersen)


Men nu er det lange projekt endelig ved vejs ende, fortæller en glad Stephanie.
– Vi flytter snart op i lejligheden, vi har været igang med. Den er færdig, så vi kan komme op om en uges tid måske, lyder det fra ‘Årgang 0’-stjernen.
LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-stjerne er blevet kidnappet

Uden eget køkken

Derfor kommer parret altså stadig til at bo sammen med svigermekanikken, selvom de nu får lidt mere privatliv.
– Man kan sige, vi har boet sammen længe nu hos hans forældre, men det her bliver jo så alene, og det er jo også specielt, vi glæder os rigtig meget og er meget glade for det, forklarer Stephanie og fortsætter:
LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-stjerne har fået nok
– Vi deler køkken og bad med dem nedenunder indtil videre. Vi har et rum mere, som skal tømmes, når vi kommer derop, som vi så laver om til toilet og bad, det er der lagt rør til og klar til på et andet tidspunkt.
Derfor tror Stephanie da heller ikke, at det kommer til at blive meget anderledes end før, hvor de ikke havde deres egen etage.
– Før har vi bare kunne gå ind på væreslet og lukke døren, her er det jo lidt det samme, vi er bare rykket op på en anden etage, lyder det fra Stephanie.
LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: ‘Årgang 0’-stjerne har fået kørekort – og kører galt første dag
LÆS OGSÅ: Så meget ligner ‘Årgang 0’-børnene deres forældre