'Årgang 0'-Stephanie: Jeg bliver udnyttet

En af bagsiderne ved tv-medaljen er, at man altid må være på vagt overfor nye bekendtskaber, afslører Stephanie fra ‘Årgang 0’ på sin nye blog.

Årgang 0
Af Louise Vilsbøl - 3. februar 2015 kl. 10:23

Selvom hun efterhånden et vant til det og, som hun selv udtrykker det, er født på tv, så er det ikke altid lutter lagkage for Stephanie at være med i ‘Årgang 0’. Der er også nogle bagsider af medaljen, afslører hun på sin nye blog.
-Når man nu er med i fjernsynet, kan man jo også godt blive udnyttet, det vil sige, at der måske er nogle, der kun vil være sammen med dig, fordi de tænker, at det er deres mulighed for at komme i tv. Det er virkelig noget af det værste, når man tror, at de er dine venner/veninder, og så er de det ikke rigtigt alligevel, det er ikke sjovt. Og det bliver kun værre når man bliver ældre, skriver Stephanie på sin blog.
Hun understreger dog, at hun heldigvis har nogle rigtig gode venner og veninder, som hun ved, at hun kan regne med. Men hun er opmærksom på, om folk er ude på at udnytte hendes tv-liv.
LÆS OGSÅ: Vil Stephanie stoppe i ‘Årgang 0’
LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-Stephanies mor skal skilles igen
Folk burde tænke sig om!
Betænkeligheden ved nye venner er ikke den eneste negative ting ved at være en del af hele Danmarks ‘Årgang 0’. Det kan være hårdt, når medierne skriver negative ting om hende og familien, men der er noget, der er værre for den 15-årige pige.
– Det er ikke altid det, der står i bladene, der rør mig, det er mere kommentarerne fra folk, jeg ikke kender, som kan skrive nogle meget modbydelige ting på nettet om min familie og jeg. Det plejer at tage ret hårdt på mig, for jeg har en dårlig vane med at tage nogle ting lidt for personligt nogle gange! Dem, der skriver grimt om andre på internettet, burde tænke sig om en ekstra gang, man kan ikke vide alt om hvorfor folk beslutter som de gør, fastslår hun og fortsætter:
– Jeg ved, at min mor og far har taget nogle valg i livet, som mange ikke forstår, og alligevel en del der forstår, fordi de selv har stået i samme situation. Men vigtigt er det, at jeg ved hvorfor og jeg forstår.
Man kan læse hele blogindlægget her, hvor man formentlig fremover kan følge Stephanies liv imellem programmerne også. Årets sidste ‘Årgang 0’-program bliver vist på TV 2 i aften kl. 20.00.
LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-Stephanie har brudt med kæresten
LÆS OGSÅ: Familiekrise i ‘Årgang 0’ om Stephanies konfirmation
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.