'Årgang 0'-fyr er blevet student - Her & Nu

'Årgang 0'-fyr er blevet student

Den ældste af ‘Årgang 0’-børnene har fået en flot og attraktiv hue.

Af Louise Vilsbøl - 21. juni 2017 kl. 09:05

Flere og flere hvide huer med røde, blå, lilla eller sorte bånd popper frem i gadebilledet i disse dage, og et af ansigterne under en hue med et rødt bånd er kendt fra TV 2s populære reportageserie ‘Årgang 0’. ‘Årgang 0’-børnene er i år fyldt 17 år, så det er lidt for tidligt for dem at trække i huerne, men Christians storebror, Oscar, er netop blevet student, det afslører drengenes mor på Facebook..
– Jeg kan vist godt tillade mig at prale lidt idag, for jeg er faktisk lidt stolt af ham her, min Oscar, som er blevet student i dag. Jeg ønsker også alle jer en dejlig dag, og måske er der nogen af jer, der i dag eller i denne uge er lige så heldige som mig, skriver Tina på sin forretnings Facebook-side til nogle billeder af den nybagte student.
EKSKLUSIVT INTERVIEW: Sådan er det gået Mathilde fra ‘Årgang 0’
‘Årgang’-storebroren fyldte 19 år i december og er altså den ældste af børnene i de familier, man følger i serien. Den næste i rækken til at få hue på er Rachels storebror David, men han må vente et år endnu.
Oscars hue er som nævnt med rødt bånd, og han har altså taget den almene studentereksamen og er blevet student fra Aarhus Katedralskole. Lillebror Christian går også på gymnasiet, men det er et andet sted i Aarhus, han har nemlig valgt Marselisborg Gymnasium, hvor han netop nu er ved at runde 1.g af.
LÆS OGSÅ: Sådan går det ’Årgang 0’-Christian og drengene
LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-Emmas familie kaster sig ud i nyt eventyr
LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-Christian: Her er min drømmepige

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.