‘Årgang 0’-deltagere er tilbage på skærmen

Et helt nyt koncept med alle fire ‘Årgang 0’-deltagere kan nu ses på skærmen.

Af Louise Vilsbøl - 7. november 2021 kl. 20:55

Hvis man er helt vild med ‘Årgang 0’ og savner at se noget til de gamle deltagere, så er der godt nyt. De fire mødre fra programmet har nemlig slået pjalterne sammen i et helt nyt koncept, og mandag går de for første gang i luften som ‘LikeLondon Fruerne’.

LÆS OGSÅ: Ung mor stiller op til kommunalvalget

Tina Elhauge, som er mor til Christian fra ‘Årgang 0’, har tøjfirmaet LikeLondon, og i den forbindelse har hun samlet mødrene fra programmet Theresia Low Treshow-Kühl, Christina Siguenza og Lene Østerby, som sammen med hende selv vil agere modeller for Tinas online tøjbutik fra mandag d. 8. november.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor man kan høre Lisbeth Østergaard fortælle om sin nye skokollektion.

‘LikeLondon Fruerne’ starter som et online modeshow, hvor fruerne går live på Facebook og præsenterer en masse styles fra LikeLondon. Meningen med konceptet er at vise fire forskellige kvinder, som udstråler noget forskelligt, og det passer godt til tøjbrandet, som går meget op i at vise, at kollektionerne er alsidige, og at de passer til kvinder i alle aldre.

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-deltager kysser med chefen

– Vi er alle sammen mødre, som er mødtes gennem mange år, og nu skal vi endelig samles igen. Konceptet er opstået af, at vi har kendt hinanden i mange år. Førhen mødtes vi hvert år til jul, men det har vi ikke gjort de seneste år, da vi ikke længere laver tv sammen. Jeg er kommet på denne ide, for selvfølgelig skal vi mødes igen. Vi har altid nydt hinandens selskab gennem årene, fortæller Tina og fortsætter:

– Derudover er vi fire kvinder ikke blevet set sammen i mange år, så vi glæder os til at skulle samles igen og vi håber, at alle seerne synes at det er sjovt at se os samlet. For vi er aldrig blevet filmet sammen før. Jeg synes, at det er fantastisk, at de alle sammen vil være med, og de var alle sammen hurtige til at sige ja med det samme. Så hvis de synes, at det er lige så spændende og sjovt, som jeg synes det er, så vil jeg elske, at vi kan lave flere lives sammen, som ‘LikeLondon Fruerne’.

LÆS OGSÅ: Linse Kessler skal giftes

Man kan for første gang opleve ‘LikeLondon Fruerne’ på Facebooksiden kl. 19.30 mandag.