'Årgang 0'-børnene hitter på de sociale medier

Emma Josefsen og Christian Elhauge oplever for alvor, hvordan det er at være kendte ansigter.

Af Mikkeline Andersen - 26. januar 2015 kl. 18:50

I januar startede endnu en omgang af ‘Årgang 0’ op, og det er blevet tydeligt, at børnene og deres familier ikke kun er populære på tv, hvor cirka 1.000.000 seere følger med hver uge, men også på de sociale medier.
Siden januar har Emma Josefsen fået 1000 følgere på sin Instagram-profil, så hun i dag har 6000 personer, der er interesserede i, hvilke billeder hun poster på sin profil. På Facebook modtager ‘Årgang 0’-pigen en række venneanmodninger, skriver Her & Nu.
– Vi har aftalt med Emma, at hun kun må godkende venneanmodninger på Facebook fra folk, hun har mødt i virkeligheden, siger Lene Josefsen til Her & Nu.
LÆS OGSÅ: TV2 dropper ‘Årgang 0’
Pigerne er vilde med Christian

Årgang 0

Christian er populær blandt pigerne (Foto: Sisse Strøyer)


Ligesom Emma er Christian Elhauge også en del af TV2s populære serie, og den 15-årige ‘Årgang 0’-fyr er en populære herre på Facebook. 1034 og venneanmodninger har han liggende – primært fra piger.
– Jeg bliver da glad. Man får nok også lidt mere selvtillid af det. Jeg tager nogle gange en stor bunke (venneanmodninger, red), og så godkender jeg måske 100 på én gang. Men der er så mange, at jeg slet ikke kan tage stilling til dem, fortæller Christian.
Udover Emma og Christian kan seerne følge Rachel og Stephanie i programmet, der bliver sendt tirsdag klokken 20:00 på TV 2.
LÆS OGSÅ: Talent-dommere får tæsk af 14-årige
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.