Åbner op om ordblindhed

‘Vild med dans’-værtinden var som barn ikke den bedste elev i klassen, men det har aldrig slået hende ud.

Af Caroline Grønne Wigdal - 16. januar 2021 kl. 12:55

Nu hvor Danmark er lukket ned, er der tid til at nå alt det, man normalt ikke kan finde tid til i hverdag. Som for eksempel at lave en spørgerunde op Instagram.

Det har 38-årige Christiane Schaumburg-Müller kastet sig over for første gang, og her kommer hun blandt andet ind op, hvordan hun havde det, da hun gik i folkeskole.

LÆS OGSÅ: Så du det? Amalie Szigethys virksomhed i ‘Løvens hule’

‘Vild med dans’-værtinden elskede at gå i skole og at gøre sig umage, men som hun selv forklarer det, så har hun aldrig været en af de kloge elever – hun var mere den kreative.

LÆS OGSÅ: ‘Forsidefruer’-babe afslører ny kæreste: Kendt fra tv

– Dog skete der noget i sommerferien mellem 6. og 7. klasse. Jeg blev vildt glad for at læse bøger. Det gjorde mig bedre til at stave og læse og skrive. Jeg er ordblind, dog ikke fuldt ordblind. Jeg kan godt stave, hvis jeg gør mig umage, men det kræver tid, skriver hun i en story.

Det har dog aldrig sat en stopper for karrieren, og udover at være skuespiller og værtinde, så er Christiane som bekendt også forretningskvinden bag online universet ChriChri, hvor hun blandt andet har sit eget magasin.

LÆS OGSÅ: Robin deler trist nyhed: Derfor sover Mathilde på hotel