Zac Efron: Jeg har et alkoholmisbrug

Den 26-årige skuespiller kæmper en endeløs kamp med svære alkoholproblemer.

Af Newspaq - 1. maj 2014 kl. 11:53

I 2006 blev han verdenskendt for sin rolle som Troy Bolton i Disney-filmen “High School Musical”. Nu, otte år senere, kæmper Zac Efron med et alkoholmisbrug.
Det fortæller superstjernen i et interview med The Hollywood Reporter, hvor han erkender, at hans alkoholproblem er en endeløs kamp for ham.
Men den 26-årige kendis forsøger ihærdigt at komme misbruget til livs, og han går derfor jævnligt til møder hos Anonyme Alkoholikere. Noget, der ifølge ham selv har været rigtig godt for ham.
– Jeg tror, det har ændret mit liv. Nu føler jeg mig meget mere tilpas i min egen krop, og tingene er blevet lidt nemmere, fortæller Efron.
LÆS OGSÅ: Nik overrasker: Vild med genbrugstøj
Skuespiller i en meget ung alder 
Hollywood-skuespilleren debuterede som skuespiller i en meget ung alder, og derfor fik han tidligt i livet placeret et stort ansvar på sine skuldre.
– Du er nødt til at acceptere både de herlige øjeblikke og det store ansvar, der følger med. Og det ansvar indebærer at være en rollemodel. Men samtidig er jeg også kun et menneske, og jeg har begået en masse fejl, erkender stjerneskuespilleren.
Zac Efron er snart aktuel i komediefilmen “Neighbors”, som har dansk premiere den 17. juli i år.
LÆS OGSÅ: Efterladt bror: Walkers død er uvirkelig
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.