YouTuber svarer igen: Jeg har lov til at sørge over Dyrlund

Tidligere på dagen angreb Albert Dyrlunds bedste ven, YouTuberen Mathias Hougaard. Han beskyldte ham for at udnytte Alberts død. Nu svarer Mathias igen.

Af Lotte Knudsen - 17. januar 2022 kl. 21:00

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-deltager tager stor beslutning: Det er også vemodigt

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Maria og Daniel fra ‘Årgang 20’ fortæller ærligt om deres søns diagnose… 

I går, et halvt år efter ulykken, valgte YouTuberen Mathias Hougaard at tage sin afsked med Albert. Det gjorde han i en YouTube-video, hvor han besøger Alberts gravsted og siger farvel til sin ven og kollega.

Videoen har fået positiv respons fra Mathias Hougaards flere tusinde følgere, men Alberts bedste ven, Anton Cornelius, har ikke meget godt at sige. Han mener, at Mathias lyver om sit forhold til Albert og græder ‘krokodille tårer’.

– Jeg skriver det her, fordi at jeg ikke kan bære at se nogen bruge min vens død til personlig ‘gain’, skriver Anton i sin story på Instagram.

– At portrættere sig selv som en af Alberts gode venner, snakke om at gøre ham stolt og græde krokodille tårer for at få medlidenhed og visninger på YouTube. Det går over min grænse.

LÆS OGSÅ: Nynne Larsen fjerner de sidste spor fra Robert

Mathias: Jeg er hundrede procent ærlig

Antons Cornelius beskylder desuden Mathias Haugaard for aldrig at ville donere pengene for videoen til WWF, som han ellers skriver i videoen, at han vil. Men Antons beskyldninger har fået Mathias Haugaard til at svare igen.

– Albert har aldrig været min tætte ven. Vi var kollegaer, party pals og bekendte. Uanset hvilken connection man har haft til Albert, har man lov til at sige farvel, være ked af det og savne ham. At pege fingre af andres sorg og følelser er mig uklart, skriver Mathias, som er chokeret over Anthons udtalelser.

– Jeg er 100 procent ærlig, når jeg siger, at Philips og min intention har været oprigtig. Jeg ønsker på ingen måde at komme til at tjene nogle penge på Albert, hvilket jeg også kommer til at dokumentere, når indtjeningen for vores video til WWF verdens naturfond, hvilket er i Alberts ånd. Husk, at alle har ret til egen sorg, sorg kan ikke sammenlignes, slutter han.

LÆS OGSÅ: Elvira forklarer forhold til Nicklas Bendtner

Se den omdiskuterede video herunder. 

Læs mere om